Odp: Perfumy i Internet
Kupuję tylko w sprawdzonych perfumeriach, nigdy na allegro, bo bałabym się podróbek i znikomej szansy na reklamację. Przed zakupem staram się jednak powąchać zapach w stacjonarnej perfumerii lub zdobyć próbkę.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kupuję tylko w sprawdzonych perfumeriach, nigdy na allegro, bo bałabym się podróbek i znikomej szansy na reklamację. Przed zakupem staram się jednak powąchać zapach w stacjonarnej perfumerii lub zdobyć próbkę.
Ja też nie jestem przekonana do zakupów perfum przez internet, chyba, że kupuje sprawdzony zapach, który używam od lat. W innych wypadkach wolę go najpierw wypróbować.
Ostatnio kupiłam na Ambrze, to dobra alternatywa w gorszych miesiącach
Hmm ja tam lubię buszować po półkach i testować nowe zapachy. Jak mam już jakiegoś pewniaka to kupuję w jakiejś dużej perfumerii typu Douglas, Sephora itd
Ja kupuję perfumy online i jeszcze ani razu nie byłam niezadowolona. Zwykle wybieram coś z tej strony. Mają tam bardzo dobre zamienniki perfum, które są dość trwałe i nie są duszące.
Ja perfumy zamawiam ew sieci przyjemnie pachną i długo się utrzymują. Koleżanki z pracy nie mogą uwierzyć. Kiedyś kupowałam drogie, ale co miesięczny zakup buteleczki perfum za 300zł - nie ma co się oszukiwać, kogo na to stać? A przyznam szczerze, że ich jakość czasami bywała gorsza. Już nie raz to zauważyłam, że tańsze znaczy lepsze
wiele rzeczy kupuje w necie, nawet buty mi się zdarza,
ale do tej pory jeszcze nigdy nie kupiłam perfum ...
mam jakiś opor, jeśli bym kupila i okazaly by się podroba chyba bym się na smierc zaplakala
hej
Zawsze taniej jest w internecie i bez kolejek
Ostatnio edytowany przez Frodo1988 (2018-06-18 11:57:51)
hej
Dzięki wielkie za interesujące informacje. Z całą pewnością przydadzą mi się one
Ja kupuję przez internet, znane zapachy i ich odpowiedniki znam dobrą stronke lista odpowiedników jest i można sobie wybrać
Nie wszystkie zapachy we wszystkich sklepach mają testery Wtedy kupując stacjonarnie szukam przed zakupem informacji w sieci. Opis zapachu, opinie użytkowniczek, ceny w innych sklepach.
Dobre tanie perfumy znajdziecie na edp24.pl https://edp24.pl/ jest to perfumeria sprzedająca odpowiedniki zapachów. Najróżniejszych marek od Channel, Paco Rabane, Dior i wiele wiele innych.
A w jakich Wy kupujecie? Na co najczęściej zwracacie uwagę? najważniejsza jest marka czy zapach? Koszt?
Jeśli kupuję perfumy przez internet to tylko takie, których zapach znam, ponieważ wolę mieć pewność, że to co kupię będzie mi się podobało. Dlatego zwykle zapach wybieram w sklepie stacjonarnym, a dopiero kupuję go w perfumerii Tagomago. Zauważyłam, że tam ceny są sporo niższe, nawet jeśli doliczę koszt dostawy.
w perfumerii online Perfumik masz oryginalne zapachy. Zamówiłam od nich już 2 flakony i wszystko jest z nimi ok. To są znane mi zapachy i nie mam wątpliwości co do ich autentyczności
Znany mi zapach mogłabym kupić przez neta, ale nowy to musiałabym najpierw wypróbować na sobie...
Kupuję on line, duże sklepy internetowe czasami oferują testery w prezencie. Jeżeli nie jesteś pewna zapachu, to wypróbujesz tester bez otwierania/rozpakowywania zamówienia, jak zapach nie odpowiada to można zwrócić zamówienie moim zdaniem to bardzo dobre rozwiązanie
> Vendulka napisał/a:
> Kupuję on line, duże sklepy internetowe czasami oferują testery w prezencie. Jeżeli nie jesteś pewna zapachu, to wypróbujesz tester bez otwierania/rozpakowywania zamówienia, jak zapach nie odpowiada to można zwrócić zamówienie moim zdaniem to bardzo dobre rozwiązanie
Zdecydowanie tak ;-). W dzisiejszych czas drogerie internetowe już maja inne podejście do klientów niż kilka lat temu i bez kłopotu przyjmują zwroty nawet po 2 psiknięcach, bo nie zawsze z danego zapachu dysponują próbkami. Ale jak mają to rozwiązanie o którym piszesz to jest idealnie.
Zawsze kupowałam perfumy w jedej drogerii, ale nacięłam się, że zapach który zakupiłam online, zupełnie inaczej pachniał. Zakupiłam jeszcze w bezcłówce ten sam zapach i perfumy z online pachniały tak samo jak z bezcłowki.
Teraz tylko zamawiam online.
Ja od dłuższego czasu jestem wierna jednej drogerii . Skusiłam się kiedyś na fajną promocję, dostarczyli szybko, dołożyli fajny gratis więc korzystam ;-)
Ja polecam naturalne wody, są różne rodzaje, długo sie utrzymują, ale naturalna jest moim zdaniem najładniejsza.
Nie uczulają i nie powoduja wysypki.
Kupuję najczęściej w Internecie , ale zazwyczaj zapachy, które znam "z reala"... Ewentualnie próbki nowych :-)
Ja tez wole zamawiac internetowo zwlaszcza teraz jak w czasie korony powinno sie ograniczac wypady do sklepow. Wiem co lubie wiec nie musze obwąchiwac kolejnych flakonów a jak cos brzmi kuszaco a zapachu nie znam to zamawiam próbkę i moge sobie ja powachac zanim perfumy otworze, w razie czego odsylam nie odpakowujac
nie zdarzyło mi się jeszcze kupować perfum w necie, zawsze to ryzyko.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź