Temat: Rozwód - jaki adwokat?
Cześć wszystkim. Szukam właśnie jakiegoś dobrego i sprawdzonego adwokata od spraw rozwodowych w Katowicach. Czy dalibyście radę mi coś w tym obszarze tematycznym polecić? ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć wszystkim. Szukam właśnie jakiegoś dobrego i sprawdzonego adwokata od spraw rozwodowych w Katowicach. Czy dalibyście radę mi coś w tym obszarze tematycznym polecić? ?
Strasznie drogo, lepiej poszukać tańszego...:/
W kwestiach rozwodowych polecam współpracę z tą kancelarią.
Współpracowałam z tą kancelarią w sprawie rozwodu i prawa spadkowego i bardzo pozytywnie wspominam tą współpracę
Ostatnio edytowany przez elanowakowska (2017-01-03 09:52:13)
Podczas rozwodu wcale nie trzeba mieć adwokata
Niby nie trzeba ale jeśli sprawa jest trudna warto aby zajął się nią specjalista. Ja swojego rozwodu nie wspominam za dobrze. Próbowałam na własną rękę i mi nie wyszło - ciągnęłaby się sprawa chyba latami. Dopiero adwokat z Warszawy rozwiązał moje problemy . Ogólnie mecenas zajmuje się rozwodami, prawem spółek handlowych i prawem pracy
Jeżeli chodzi o adwokata na Śląsku, w przypadku trudnych spraw bez problemu poprwadzą wasz rozwód. Jeżeli jednak myślicie, że będziecie w stanie się dogadać to polecam własnie od tego zacząć. Nikt nie lubi chodzić po sądach.
Moja siostra, która niedawno się rozwodziła, nie korzystała z adwokata, ale dobrze przygotowała się do rozwodu. Dzięki aplikacji, która nie tylko pozwala na podsłuch telefonu, ale też nagrywanie otoczenia, miała dowody zdrady. Dzięki temu poszło szybko i sprawnie.
A może doradzić się w tej sprawie jakiegoś profesjonalistę z tej dziedziny? Można sobie w ten sposób wielu problemów oszczędzić
A ja właśnie jestem zdania, że dużo lepiej jest poszukać odpowiedzi na własną rękę w Internecie. Np. całkiem fajny serwis tego typu
Ostatnio edytowany przez blebla (2017-08-28 14:43:52)
poczytaj opinie na necie i wybierz tego który ma najlepsze
Nie miałam styczności z prawnikami z Katowic, ale korzystałam z usług adwokata z Zabrza - bardzo polecam, jest naprawdę skuteczny
Dobór dobrego adwokata jest bardzo istotny, bo to on będzie reprezentował nasze dobre imię w sądzie i w dużej mierze od niego zależy przebieg rozprawy oraz ostateczny werdykt sądu. Ja zamierzam skorzystać z usług kancelarii z Gliwic, która cieszy się sporą ilością zadowolonych klientów.
Sugeruję poszukać adwokatów w jakiś rankingach- sprawdź opinie, oceny i zgłoś się do wg Ciebie najlepszego
Taki, który nie zedrze skóry:) Bywa że adwokat też chce skorzystać z majątku, który dzieli między byłymi małżonkami
Ciekawe czy można dostać adwokata z urzędu przy rozwodzie:)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź