Odp: Jakie nosicie kolory na paznokciach?
ja mam teraz frech ombre i bardzo mi się takie coś podoba, genialnie ktoś wymyślił taki wzór.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja mam teraz frech ombre i bardzo mi się takie coś podoba, genialnie ktoś wymyślił taki wzór.
Czy robicie brokatem Czy jest to łatwe do zrobienia i czy długo utrzymuje się na paznokciach? Ciekawi mnie jak to wygląda na zdjęciach.
Ostatnio edytowany przez mikee888 (2017-10-13 09:03:21)
Ja jestem monochromatyczna Lubię mieć całe płytki w jednym kolorze i wszystkie paznokcie w tym samym. A co do koloru, to różnie, różniście.
Ja zawsze mam jeden kolor, bez wzorków- z lenistwa I lubię lakiery brokatowe bo są bardzo trwałe.
Jak to z lenistwa? Przynajmniej nie jesteś jeszcze aż tak leniwa, żeby nie malować wcale
Chyba nie mam ulubionego koloru, wszystko zależy od stroju, pory roku, czy chociażby nastroju. Jako, że też jestem raczej z tych bardziej leniwych, to najbardziej pasują mi odżywki, które są od razu z kolorem (a wybór kolorów ostatnio jest ogromny). Wyszukałam na allegro ORLY Breathable Łączy on w sobie właśnie preparat i kolor, dodatkowo jest wzbogacony o olej arganowy, witaminy, jest więc o wiele trwalszy, niż te standardowe lakiery kupowane w drogeriach, więc mi to rozwiązanie akurat bardzo odpowiada.
Niechcemisie, ale ja po większości też wolę jeden kolor.. choć czasem lubię coś zrobić na jednym...
Wszystkie
Poważnie.. nie ma dla mnie kolorów którymi bym nie pomalowała...
Do jakiegoś czasu były to tylko jasne... teraz znów wróciły ciemne...
Ostatnio edytowany przez Diabela (2017-10-19 22:50:27)
Ostatnio chętnie róże, czerwienie, fiolety i błekity. Ale ostatnio w zachciewajce zrobiłam szare
> Marylla napisał/a:
> Ostatnio chętnie róże, czerwienie, fiolety i błekity. Ale ostatnio w zachciewajce zrobiłam szare
Szare są idealne na obecną pogodę Ja staram się trochę urozmaicać, i dodawać letnich kolorków, ostatnio często używam miętki
Nude, pudrowy róż, fiolety, szarości.
Na co dzień też preferuję nude, choć teraz planuję dodać trochę złota na święta Kupiłam zestaw z Neonail i trzeba go wykorzystać
odcienie nude
Przeróżne, troche zalezy od nastroju i okazji aktualnie mam blado różowe a wcześniej miałam bordowe. Nie lubie tylko czarnych, raz pomalowałam i od razu zmyłam
ciężkie pytanie, bo ja nosze każdy kolor:) mam aktualnie jakieś 50 lakierów z makear, także można sobie wyobrazić:):)
Teraz zrobiłam hybrydy w pastelach połączenie różu i mięty.
Różniaste odcienie czerwonego. Czasem Berry Nude z Semilaca i czerń
Ja lubię kolor czerwonej cebuli... ktoś mi powie jak on się fachowo nazywa? Taki intensywny - nie amarant, nie rubin, nie fiolet, nie fuksja, nie róż, nie czerwień - nie mam pomysłu..
coś takiego? http://makear.pl/glamour-series/463-740-glamour.html
Zawsze czerwone!! najładniejszy i najbardziej uniwersalny kolor.
jak czerwone, to sobie zobacz kolor 522 z makear, dla mnie idealna czerwień, do tego trwała, o ile robisz hybrydki
zieleń:)
pomarancz
Ja lubię paznokcie zadbane i w związku z tym zazwyczaj noszę kolory nude na paznokciach Rzadko nosze np. czerwony czy czarny.
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź