Odp: Ciekawe konkursy internetowe
ja do takich konkursów internetowych nie mam zaufania bo są szyte grubymi nićmi.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja do takich konkursów internetowych nie mam zaufania bo są szyte grubymi nićmi.
Ja raz na jakiś czas wygrywam w konkursach, dlatego też chętnie biorę w nich udział. Najlepsze są konkursy kreatywne w których trzeba się wykazać, natomiast w konkursach losowych nigdy nic nie wygrałam i nie biorę w takich już udziału.
Teraz są fajne konkursy na Walentynki , np. Wyznaj miłość babeczkami. Musze się sprężyć i wysłać zdjęcie, bo do wygrania są kosmetyki
ja nie mam zaufania do takich konkursów więc w ogóle nie biorę w nich udziału.
Zaufania bym w to nie mieszała, bo to kwestia tego, że żeby wybrać trzeba grać Ja teraz wziełam udział w konkursie moich ulubionych kosmetyków Oillan. Wystarczyło zeskanować paragon za zakup kosmetyków i odpowiedzieć na pytanie konkursowe. Na stronie można przeczytać o całych warunkach
Ostatnio edytowany przez Cleopatra (2017-04-29 18:27:36)
Mi w losowych się nie udaje. Jakoś szczęścia nie mam. Ostatnio mało wygrywam bo prawie nie biorę udziału ale marzec miałam nawet ładny
Z losowych to ja tylko czasem w lotka Ale w takich konkursach kosmetykowych, czy rzeczowych chętnie biorę udział, bo duża jest szansa na wygraną. Jeśli tak jak ja używam Oillan to chętnie wygrałabym ich więcej
Ogólnie jak to u kobiety, kosmetyków nigdy za wiele.
A co powiecie na przedmioty codziennego użytku roku 2037 w połączeniu z konkursem i sporą wygraną?
Pojawił się nowy konkurs Mazda Design 2017 - akcesoria, ubrania, biżuteria, sprzęty - jakie będą pełnić funkcję? To już ósma edycja konkursu dla projektantów, tym razem pod hasłem „Piękno przyszłości”. Tematem zadań konkursowych są przedmioty codziennego użytku, wnętrza samochodów oraz znaki graficzne ze świata, który dopiero nadejdzie.
Ktoś z was bierze udział ?
Teraz KFC ma konkurs na instagramie, więc jak któraś z was ma konto to może spróbować. Można wygrać aparat fotograficzny albo voucher do biura podróży. Żeby wygrać trzeba zrobić zdjecie i dodać hasztag #kfcshakes
[url]https://urodaizdrowie.pl/konkurs-pelen-usmiechu-z-perli-smile-spa/[/url] - biorę udział:)
Polecam konkurs, w którym do wygrania jest Samsung Galaxy S7.
Ja biorę udział!!
Wypełnij ankietę i wygraj Samsunga Galaxy S7!
Chcesz wygrać Samsunga Galaxy S7? Oto co musisz zrobić:
1. Weź udziału w badaniu na temat komunikacji mobilnej w Polsce – wypełnij rzetelnie ankietę dostępną na badaniekonsument.serwersms.pl/
2. Odpowiedz na pytanie konkursowe, które znajduje się na końcu ankiety (będzie dotyczyć liczby związanej ze stroną internetową Organizatora
Ostatnio edytowany przez karol131989 (2017-07-24 09:22:01)
Na taki się natknęłam, jeszcze kilka dni zostało na wzięcie udziału:
Do wygrania są książki z indywidualną dedykacją autorki, plastry sutricon. A jesli zainteresowanie konkursem będzie duże, to zwiększą ilość nagród, więc do dzieła
Jeśli szukacie dobrych ofert pożyczek czy kredytów to polecam ciekawą firmę, mowa tutaj o AASA. Rewelacyjna firma która udziela kredytów pozabankowych, nie tych lichwiarskich chwilówek, świetna opcja na dobre pieniądze to właśnie ich oferta bez ukrytych kosztów, BIK informacji o zarobkach i innych szczegółowych formalności z decyzją o udzieleniu kredytu online w 15 min !
podrzucam też konkurs od siebie, w którym ja biore udział
zasady:
1) Kup min. 2 różne produkty z urodzinowego
TOP 10 w dowolnym z 3 wydań gazetki urodzinowej
2) Zachowaj paragon i wpisz jego numer
w formularzu zgłoszenia
3) Kreatywnie odpowiedz na pytania otwarte
nagrody:
1 x ekspres do kawy
2 x deska elektryczna
5 x robot planetarny
10 x grill elektryczny
50 x rozdrabniacz elektryczny
Niezłe te konkursy internetowe polecacie, podobają mi się !
nigdy nie brałam udziału w takich konkursach, może się skuszę.
Laski, wiem, że wiele z was używa Cetaphilu. Mają teraz fajny konkurs a do wygrania w nim roczny zestaw kosmetyków.
Ja brałam udział w konkursie tylko raz, organizowanym przez mojeauto.pl, ale nie wygrałam niczego
Mi w tym miesiącu wpadła gruuuuuba wygrana- 5 000 zł na dowolną wycieczkę Piątek 13 był moim szczęśliwym dniem
Może ktoś ma ochotę na Grzańca Galicyjskiego?
Trzeba kupić grzańca zachować paragon, zrobić romantyczną fotkę z grzańcem oznaczyć #jedynytakimoment i startować w konkursie
Biorę udział i polecam Wam:
https://urodaizdrowie.pl/opowiedz-nam-swoja-historie-ii-edycja-konkursu
zapraszamy do nowego konkursu
https://urodaizdrowie.pl/konkurs-do-wygrania-3-zestawy-nagrod-z-kolamina
W drugiej propozycji może spróbuję swoich sił
Tym razem do wygrania mamy dla Was, aż 3 paczki z kosmetykami, które ufundowała firma Eveline Cosmetics! Autorki trzech najciekawszych stylizacji otrzymają zestaw składający się z kosmetyków zamieszczonych poniżej. Konkurs trwa do 18 lutego, laureatów zaprezentujemy 10 lutego br.
https://urodaizdrowie.pl/modowe-powitanie-zimy-konkurs-na-stylizacje-paczki-z-kosmetykami-do-wygrania
KOnkurs walentynkowy - #Wyzwaniekochanie - https://urodaizdrowie.pl/male-szalenstwa-slowo-klucz-w-udanym-zwiazku
Fajna ta bielizna, biorę udział:)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź