Odp: Jakie nosicie kolory na paznokciach?
ja mam teraz frech ombre i bardzo mi się takie coś podoba, genialnie ktoś wymyślił taki wzór.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja mam teraz frech ombre i bardzo mi się takie coś podoba, genialnie ktoś wymyślił taki wzór.
Czy robicie brokatem Czy jest to łatwe do zrobienia i czy długo utrzymuje się na paznokciach? Ciekawi mnie jak to wygląda na zdjęciach.
Ostatnio edytowany przez mikee888 (2017-10-13 09:03:21)
Ja jestem monochromatyczna
Lubię mieć całe płytki w jednym kolorze i wszystkie paznokcie w tym samym. A co do koloru, to różnie, różniście.
Ja zawsze mam jeden kolor, bez wzorków- z lenistwa
I lubię lakiery brokatowe bo są bardzo trwałe.
Jak to z lenistwa?
Przynajmniej nie jesteś jeszcze aż tak leniwa, żeby nie malować wcale ![]()
Chyba nie mam ulubionego koloru, wszystko zależy od stroju, pory roku, czy chociażby nastroju. Jako, że też jestem raczej z tych bardziej leniwych, to najbardziej pasują mi odżywki, które są od razu z kolorem (a wybór kolorów ostatnio jest ogromny). Wyszukałam na allegro ORLY Breathable Łączy on w sobie właśnie preparat i kolor, dodatkowo jest wzbogacony o olej arganowy, witaminy, jest więc o wiele trwalszy, niż te standardowe lakiery kupowane w drogeriach, więc mi to rozwiązanie akurat bardzo odpowiada. ![]()
Niechcemisie, ale ja po większości też wolę jeden kolor.. choć czasem lubię coś zrobić na jednym...
Wszystkie ![]()
Poważnie.. nie ma dla mnie kolorów którymi bym nie pomalowała...![]()
Do jakiegoś czasu były to tylko jasne... teraz znów wróciły ciemne...
Ostatnio edytowany przez Diabela (2017-10-19 22:50:27)
Ostatnio chętnie róże, czerwienie, fiolety i błekity. Ale ostatnio w zachciewajce zrobiłam szare ![]()
> Marylla napisał/a:
> Ostatnio chętnie róże, czerwienie, fiolety i błekity. Ale ostatnio w zachciewajce zrobiłam szare ![]()
Szare są idealne na obecną pogodę
Ja staram się trochę urozmaicać, i dodawać letnich kolorków, ostatnio często używam miętki ![]()
Nude, pudrowy róż, fiolety, szarości.
Na co dzień też preferuję nude, choć teraz planuję dodać trochę złota na święta
Kupiłam zestaw z Neonail i trzeba go wykorzystać ![]()
odcienie nude
Przeróżne, troche zalezy od nastroju i okazji
aktualnie mam blado różowe a wcześniej miałam bordowe. Nie lubie tylko czarnych, raz pomalowałam i od razu zmyłam
ciężkie pytanie, bo ja nosze każdy kolor:) mam aktualnie jakieś 50 lakierów z makear, także można sobie wyobrazić:):)
Teraz zrobiłam hybrydy w pastelach połączenie różu i mięty. ![]()
Różniaste odcienie czerwonego. Czasem Berry Nude z Semilaca i czerń ![]()
Ja lubię kolor czerwonej cebuli... ktoś mi powie jak on się fachowo nazywa? Taki intensywny - nie amarant, nie rubin, nie fiolet, nie fuksja, nie róż, nie czerwień - nie mam pomysłu..
coś takiego? http://makear.pl/glamour-series/463-740-glamour.html
Zawsze czerwone!! najładniejszy i najbardziej uniwersalny kolor.
jak czerwone, to sobie zobacz kolor 522 z makear, dla mnie idealna czerwień, do tego trwała, o ile robisz hybrydki ![]()
zieleń:)
pomarancz
Ja lubię paznokcie zadbane i w związku z tym zazwyczaj noszę kolory nude na paznokciach
Rzadko nosze np. czerwony czy czarny.
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź