Temat: Lublin
W Galerii Lubelskiej przez cały rok są fajne okazje, butiki wymieniają rzeczy i można coś upatrzeć tylko trzeba często bywać. Ja najwięcej kupuję przy okazji, a nie jak idę nastawiona na zakupy.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
W Galerii Lubelskiej przez cały rok są fajne okazje, butiki wymieniają rzeczy i można coś upatrzeć tylko trzeba często bywać. Ja najwięcej kupuję przy okazji, a nie jak idę nastawiona na zakupy.
Przy rynku są też fajne sklepiki gdzie można znaleźć fajne rzeczy w dobrej cenie, ja tam bywam częściej niż w galeriach
W Outlet Center są fajne promocje, jak skorzystałam w Big Star:
Big Star ma teraz strefę z koszulkami od 15 zł
Dobra jest aktualnie oferta na : odzież robocza lublin spełnia normy BHP, dobrze oznaczona w dobrych cenach. Warto sprawdzić z pewnością.
A tutaj: też nieźle cenowo, bardzo komfortowe mieszkania. Dobre zaplecze, ciekawa okolica, w ogóle miasto perspektywiczne.
Ja w sumie jestem tego samego zdania co mój poprzednik. Nic dodać, nic ująć
Ja sądzę, że w takich tematach warto się popytać znajomych. Z doświadczenia wiem, że to się naprawdę bardzo dobrze sprawdza
W FELICITY warto zajrzeć do Hebe, są fajne wyprzedaże ostatnich sztuk.
W CCC kupiłam fajne buty na zimę i torebkę do nich za 60% ceny...
Ja najczęściej kupuję w marketach po drodze z pracy. Poza tym zainstalowałam sobie aplikację i jest mnóstwo promocji z aplikacją. Chętnie z nich korzystam. W każdej chwili mogę zajrzeć do aplikacji i zaplanowac sobie zakupy. Wychodzi taniej. Dla mnie to spore oszczędności. A przy kasie nie trzeba się logowac za każdym razem.
Poluje na promocje - wczoraj kupiłam majonez w dawno niewidzianej cenie 10 zł za litr....
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź