Temat: Co sobie ostatnio kupiłyście?
Ostatnio byłam w drogerii i kupiłam sobie nowy puder matujący. Jestem z niego bardzo zadowolona, jak na razie sprawdza się idealnie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ostatnio byłam w drogerii i kupiłam sobie nowy puder matujący. Jestem z niego bardzo zadowolona, jak na razie sprawdza się idealnie
Ostatnio dorwałam na promocji w rossmanie korektor, a czaiłam się na niego z 2msce
Hania, zaszalałaś Ja akurat mam wszystko, czego potrzebuję, bo niedawno obkupiłam się w Zebrze, a w Rossmannie skorzystałam ze zniżki na środki do sprzątania Koleżanki za to rzuciły się tłumnie na kolorówkę.
Dziś znowu do mojej kosmetyczki wpadł nowy nabytek - paleta do konturowania twarzy! Jestem zachwycona jak na razie!!
Trzy lakiery do paznokci + tusz do rzęs, w ten cudowny dzień, w którym w Rossmannie była przecena kosmetyków Astor
Ostatnio edytowany przez niechcemisie (2017-05-14 15:33:04)
Ja tylko na którymś forum czytałam o tej przecenie ale do drogerii nie poszłam... Muszę wykorzystać to co mam bo szkoda wyrzucać
Czytałam niedawno na blogu jak bardzo jest zanieczyszczona skóra poprzez to, że żyjemy w mieście i prowadzimy o wiele mniej zdrowy tryb życia, niz pokolenie naszych rodziców. Mnie te porady zachęciły do większego relaksu, kupienia sobie karnetu na zajęcia z jogi i zainwestowania w dobre kosmetyki do codziennej pielęgnacji.
ostatnio zakupiłam mgiełkę do twarzy pod makijaż z Biocery , jak na razie dobrze się sprawdza, po całym dniu twarz wygląda na wypoczętą, a makijaż utrzymuje się przez cały dzień
Ja sobie kupiłam olejek do włosów z filtrem UV. One też wymagają ochrony.
kolejna pomadke maz mnie kiedyś wygoni
Ja kupiłam krem do twarzy, bo mam problem z alergią... Mam nadzieje, że pomoże i trcohę załagodzi sytuację
Dawno nie robiłam zakupów kosmetycznych, a z tego co pamiętam to ostatni kosmetyk jaki kupiłam to Revlon colorstay, którego od lat używam
Moja psiapsiółka zachwalała kosmetyki mineralne, więc przy mojej delikatnej skórze postanowiłam sobie kupić podkład i róż Annabelle Minerals. Przyznam, że całkiem przyjemne w stosowaniu. Podkład świetnie kryje, a nie zatyka porów.
Podkład Catrice ], kolejna butelka, ale tym razem w ciemniejszym odcieniu na lato
Nawiedziłam super-pharm i kupiłam 2 lakiery astora i rajstopy w spreyu z st.moriz
Ja kupiłam sobie kilka kosmetyków z Avonu Lubicie tą markę ? Ja nie mam żadnej konsultantki pod nosem a zakupy robię u znajomej z pracy ale nie mogę się nigdy doprosić o aktualny katalog ;/ ale na szczęście mam aplikację Moja Gazetka - polecam jestem na bieżąco ze wszystkimi nowościami
Kupiłam biustonosz, znowu z fiżbinami wrrrr i stwierdziłam,że ostatni raz taki kupuję
Aloesowy żel z hol[url=https://drogeria.pl/product-pol-594-Hakuro-H85-pedzel-do-kresek-eyelinera-i-brwi-syntetyczne-wlosie-1-szt.html]i[/url]ki. Druga butelka
zestaw do brwi z gr, eyebrow styling kit. Wosk do nadania ksztaltu, dwa cienie, ktorymi fajnie mozna wycieniowac brwi i super sie osiadaja miedzy wloskami i pesetka w zestawie. Niedrogi i trwaly.
Ja ostatnio kupiłam sobie tutaj kokosową odżywkę do włosów. Pomaga w stylizacji włosów. Jest świetna. Jestem z niej bardzo zadowolona
Kupiłam sobie krem magic bronze bielendy ale ten do śniadej cery bo już nabrałam trochę naturalnej opalenizny, lubię go bo wygląda na skórze naturalnie.
Ja zawsze chciałam sobie wypróbować rajstopy w sprayu od st moriz, no i wcale nie tak dawno kupiłam i wypróbowałam, rewelacja, jestem trochę grubsza i zawsze mi się rajstopy zwijały w pasie, i było to dla mnie dużym komfortem, że nie ma tego problemu.
Ja dziś kupiłam balerinki i żakiet. Jestem bardzo zadowolona z zakupów.
Kosmetyki Eveline przeciw rozstępom i cellulitowi dla... matek!
Nie jestem w ciąży, ale były w promocji hahah Mam cellulit, rozstępy też mam, więc wzięłam trzy rzeczy z linii Sexy Mama A co mi tam
cienie z miss spoty i wibo
tusz wibo
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź