Odp: Co byś teraz wypiła?
Martini z lodem:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Martini z lodem:)
Jeszcze jedną kawę W tej mi czegoś brakowało... ach, już wiem! Kremówki <rozmarzona>
A wolisz rozpuszczalną czy prawdziwą? Bo mam akurat obie więc pzwolę Ci wybrać:)
Mhmm... prawdziwa, parzona, mocna i bez dodatków Mam do niej ciastka czekoladowe
Pijemy
Ja zdecydowanie wolę prawdziwą kawę. Rozpuszczalnej po prostu nie jestem w stanie tknąć.
Domową lemoniadę z cytryną, brązowym cukrem, miętą i kostkami lodu
Najchętniej colę z lodem
Koktajl bananowo- jabłkowy, koniecznie z antonówek...
Właśnie piję - herbatę kwitnącą jaśminową Green Tea!
Zimny jogurt owocowy własnej roboty
Wypiłabym zdrowe smoothie z owoców i dodatkiem wody mineralnej Piwniczanka. Zawsze takie smoothie rozcieńczam wodą mineralną, bo jest zdrowsza niż kranowa i zawiera dużo składników mineralnych!
Kakałko
Polecam na upały najlepszy koktajl na świcie: zmiksowany arbuz z bananem. Można sypnąć malin albo dodać kiwi. I ja zaraz sobie coś takiego zrobię
A ja mam banany i morele, więc taki koktajl też może być dobry:)
Na dobry początek dnia - czarną herbatę z łyżeczką miodu [url]http://www.herbapol.com.pl/produkty/spozywcze/herbaty,[/url] kawy staram się nie pić na pusty żołądek i pozwalam sobie na małą filiżankę około południa. Koktajle owocowe, szczególnie latem, gdy dostęp do świeżych owoców jest praktycznie nieograniczony, to też świetny sposób na pozytywne rozpoczęcie dnia w pracy - taki witaminowy zastrzyk daje dużo energii.
Gorącą herbatę z dodatkiem cytryny, pomarańczy, goździków i imbiru piłam ostatnio podobną w [url]http://www.restauracjavillafoksal.pl/[/url] Nie dość,że miejsce bardzo klimatyczne to dodatkowo z pysznym jedzonkiem i piciem
Czekoladę na gorąco z dodatkiem soku pomarańczowego...
Sok porzeczkowy z dużą ilością mocno gazowanej wody
Ja piję napar z pokrzywy. Ponoć jest bardzo zdrowy, mam nadzieję, że mi pomoże na włosy.
Ja bym wypiła kawę. W pracy mamy taki ekspres Nivona: [url]http://www.sabro.com.pl/[/url], ale niestety teraz jestem w domu i już dziś nie będzie pysznej, aromatycznej kawy ;/ Chyba muszę się obejść smakiem.
A ja zazwyczaj niepijąca napoi wyskokowych miałam dzisiaj ochotę dziabnąć coś mocniejszego Ale po pierwsze jestem teraz na lekach, a po drugie nie miałabym z kim;p W niedzielę kroi się imprezka to może skuszę się na lampkę wina;)
Ja na butelkę
Mam kilka piw w lodówce... od chyba dwóch miesięcy. Nie ciągnie mnie do alkoholu. Wina to jednak bym się miała ochotę kiedyś napić. I mam ochotę z nim przesadzić. I mam ochotę wtedy płakać w ramionach innych kobiet, które będą do mnie mówić jacy faceci są źli i żebym olała dziada.
W taką pogodę jak dziś, to nic mi się nie chce pic poza kawa. Za to wczoraj cały dzień chodził za mna pyszny aperol spritz. Najlepsza rzecz na upały
[quote=niechcemisie]Ja na butelkę
Mam kilka piw w lodówce... od chyba dwóch miesięcy. Nie ciągnie mnie do alkoholu. Wina to jednak bym się miała ochotę kiedyś napić. I mam ochotę z nim przesadzić. I mam ochotę wtedy płakać w ramionach innych kobiet, które będą do mnie mówić jacy faceci są źli i żebym olała dziada.[/quote]
To napijmy się razem, ja nie odmawiam schłodzonego piwka;)
[quote=Fasolala]W taką pogodę jak dziś, to nic mi się nie chce pic poza kawa. Za to wczoraj cały dzień chodził za mna pyszny aperol spritz. Najlepsza rzecz na upały [/quote]
Co to jest ten aperol? Pytam poważnie.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź