Temat: Woda z dystrybutora
Zastanawiam się nad zakupem dystrybutora z wodą do mieszkania. Zbliża się sezon letni, a u nas tej wody idzie sporo.. Znalazłam nawet ciekawą ofertę. Myślicie, że ten pomysł się sprawdzi?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zastanawiam się nad zakupem dystrybutora z wodą do mieszkania. Zbliża się sezon letni, a u nas tej wody idzie sporo.. Znalazłam nawet ciekawą ofertę. Myślicie, że ten pomysł się sprawdzi?
Woda z plastikowego baniaka pewnie jest nafaszerowana chemią z tego pojemnika... Mnie by od razu smakowała jak ten plastik, brr!
Nie ma sensu kupować takiej wody. Chyba że chcesz z domu biuro zrobić.
Woda tworzy osad, więc ja bym musiała co kilka dni myć ten dystrybutor... To już wolę filtrować w dzbanku - jest wygodniej i taniej...
Jestem na nie, jednak woda filtrowana na bieżąco będzie dużo lepsza niż stojąca w plastiku jakiś czas
Mamy taką w pracy. Jak postoi dłużej to jest niesmaczna. Nie czuje się tego, kiedy nalewa się gorącą, żeby coś zaparzyć, ale przy piciu zimnej wyraźny jest nieprzyjemny posmak. W warunkach domowych taka woda chyba będzie stała dłużej, niż w miejscu pracy.
Jak woda stoi w plastikowym baniaku w temp. kilkunastu stopni, to w końcu przyjmuje smak tego plastiku....
Może lepiej byłoby założyć w pomieszczeniu socjalnym filtr na kranówkę i zamiast dokupywać baniaczki, kupować wymienne filtry.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź