Odp: Swetry
Lubię golfy.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Lubię golfy.
Ja natomiast nie czuję się zbyt dobrze w golfach, za to ciepłe, długie swetry wręcz uwielbiam. Z resztą nawet ostatnio pokusiłam się o wyszukanie w sieci jakiegoś sklepu, w którym kupię takie ubrania i tak trafiłam na [url]http://greenpoint.pl/23-swetry[/url] . Można tam znaleźć przepiękne sweterki w ciekawych odcieniach o bardzo kobiecych fasonach. Poza tym w ofercie greenpoint dostępne także śliczne, luźne sukienki, bluzki i spódnice:)
Fajne są.
Ommm... kupiłam na wyprzedaży ogromny rudy sweter. Były już tylko dwie sztuki w tym kolorze, obie w rozmiarze XL, który tak na moje oko jest większy niż przeciętne XL. Tonę w nim, ale jest tak cudowny, że warto było. Milutki, miękki, obszerny, taki do siedzenia w domu z kubkiem gorącej herbaty.
Też lubię miłe w dotyku swetry:)
Jak nie rozumiem idei istnienia crop topów, tak samo nie rozumiem sensu produkowania i sprzedawania krótkich swetrów, które nie chronią przed chłodem. A może się mylę i mają wszyte tajemne systemy ogrzewania, o których nie wiem, bo ich nie noszę. Ogólnie od kilku sezonów ciężko mi jest kupić dłuższy sweter, który nie kończyłby się w pasie - czasem musiałam siedzieć na Allegro, zamiast chodzić po sklepach, ale naprawdę nie lubię tak krótkich rzeczy, czuję się niekomfortowo. Oversize są spoko i mam ich całkiem sporo w szafie.
Ja lubię takie rzeczy właśnie jak cuchy kupić sobie przez internet bo można znaleźć naprawdę fajne oferty i korzystne ceny. Będę musiała sobie kupić kilka swetrów i znalazłam bardzo fajną stronę [url=http://sprzedajemy.pl/august-silk-sweterek-z-bluzka-silk-kaszmir-r-38-nr48663222]http://sprzedajemy.pl/august-silk-sweterek-z-bluzka-silk-kaszmir-r-38-nr48663222[/url] gdzie znalazłam i wiele fajnych sweterków z naprawdę rozsądne pieniądze. Musicie tam koniecznie zajrzeć.
A to ja teraz już swetrów nie kupuję. Robi się ciepło, więc przerzucam się na lekkie narzuty.
Wszystko zależy od Ciebie, teraz jest modne tak naprawdę wszystko. Ważne, żeby sweter był ciepły i mięciutki. Ja uwielbiam okres na swetry i dzianiny. Zresztą sama często robię na drutach ciepłe swetry zimowe. Nie ważne czy kupujemy czy robimy, sweter dla mnie musi być miękki, ciepły i przyjemny dla ciała. Myślę, że [url=https://www.kuferart.pl/ubrania,swetry,6,129.html]piękne sweterki damskie[/url] są zawsze w cenie i przydają się na różne okazje, niezależnie od fasonu.
czesc
Mi się bardzo podobają wełniane i ażurowe i często je noszę. Ażurowe nadają się nawet teraz, gdy zaczyna się wiosna, bo dodatkowo interesująco wyglądają.
Mam parę swetrów na naprawdę zimne dni, ale poza tym to jest to ubranie mało sexi więc z reguły unikam go...
Ja mam sporo swetrów typu kardigan. Bardzo lubię je nosić i wcale nie są mało seksi. Można je nosić i do spodni i do sukienek.
Jeśli nakładam spodnie, to dobieram do nich fajną bluzeczkę, którą z przodu wkładam w spodnie, do tego narzucam kardigan i strój gotowy Chodzę tak do pracy, zakładam do tego stroju szpilki i stylizacja jest całkiem seksi.
A ja szczególnie w chłodnych miesiącach uwielbiam nawet te swerty, które sexi nie są. Są świetne, zeby sie w domu gdzieś z książką zaszyć, czy pójść na jesienny/wiosenny spacer. Swetry się przydają :-)
Pewnie, że się przydają. Zimą jak dla mnie są niezastąpione. Przede wszystkim są wygodne, wolę założyc sweterek do pracy zamiast żakieciku. A porą wiosenną czy jesienną z rana idąc do pracy zakładam takie swetrowe narzutki czasami zamiast kurteczki.
Właśnie - swetra można dosć eleganckiego poszukać, zeby do pracy się nadawał, bo takiej bluzy sportowej raczej się nie założy jak sie w biurze pracuje...
Jak kardigany stały się modne to wybór tych swetrów zrobił się bardzo duży. Lubię zakładać takie swetery do sukienek mini, fajnie się razem komponują
Fakt, wygląda to zazwyczaj ciekawie :-). Masz jakąś ulubioną firmę z jakiej kupujesz swetry?
Nie, nie mam ulubionej firmy. Po prostu sweterek musi wpaść mi w oko, musi mi się spodobać i dobrze leżeć
Też lubię różnego rodzaju swetry, sweterki, kardigany Jedynie tych z golfami nie lubię i nie noszę.
Ja też za golfami nie przepadam, jakiś uraz chyba jeszcze z dziecinstwa ;-)
Dokładnie Ten strach żeby w golfiku nie utknęła głowa i nie zabrakło powietrza
hehe to ja już wiem dlaczego boję się wody, to przez golfy, bo też bałam sie że zabraknie mi powietrza podczas nakładania i zdejmowania tego koszmarku. I kojarzyło mi się to z nurkowaniem pod wodę
Faktycznie nie posiadam w swojej garderobie typowych golfów, których kiedyś miałam sporo. Mam bluzeczkę bez rękawów z półgolfem i jeden sweterek z takim luźno opadającym i lejącym się golfem.
niby w zimie ciepło w nich w szyje, ale nie, wolę zwykły sweter i ewentualnie jakąś apaszke czy cos ;-)
Ja zimą zawsze opatulam się szalikiem i nigdy wtedy nie marznę. Szyję zawsze mam zabezpieczoną, głowę zreszta też
Golf nie jest mi do szczęścia potrzebny
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź