Odp: prezenty
zbliżają się święta... i nie wiem co kupić chłopakowi
macie jakieś pomysły?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
zbliżają się święta... i nie wiem co kupić chłopakowi
macie jakieś pomysły?
Ja nawet jeszcze myśleć nie zaczęłam...
Ja swojemu chce kupić jakieś fajne perfumy....
ja nie wiem.
rok temu dostał myszke do kompa takie brum brum...
Ja pewnie golf cieplutki... O swetrze myślę...
a ja nie mam w tym roku pomysłów bo co znów im Aniołki strzele ..chyba bym przesadziła al ew praniu cos tam zawsze wyjdzie , ja niestety ma bardzo duzo dzieci do obdarowania ,bo u mojej siostry 6 więc trzeba się nagłowić co tym pannom dać żeby były happy a facetowi hmmm nie wiem jeszcze
cudne te Twoje aniołki, a misiek na szydełku... [b]bossski[/b]
a ja myslałam o alkomacie .... mam męża kierowcę, wiec czasami sobie popiwkuje i boi się jechać, wiec jedzie na komisariat i wie czy moze czy nie
Fajny masz pomysł
fajny, fajny, ale nie dla mojego taki prezent
Dla mojego to też nie najlepszy prezent...
[quote=justyna]cudne te Twoje aniołki, a misiek na szydełku... [b]bossski[/b] [/quote] DZIĘKUJE
mi teraz wpadło do głowy ze mogę kupić zestaw głośno mówiący mojemu , bo ma nowy tel. i tamten nie pasi
Ostatnio edytowany przez Lula (2009-11-04 19:34:40)
a co z tymi prezentami nie trafionymi bo co roku dostaje jakieś skarpetki i mam całą strerte ale oczywiście udaje żeby nie robić przykrosci!
Oddaj je dalej komuś
[quote=biedroneczka4]a co z tymi prezentami nie trafionymi bo co roku dostaje jakieś skarpetki i mam całą strerte ale oczywiście udaje żeby nie robić przykrosci![/quote]
warto wystawić na aukcji lub np. na szafa.pl
Ja rozdaję, zawsze chętny się znajdzie...
złamidealny prezent dla męża:
To jest budzik, dla ścisłości:
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images45.fotosik.pl/223/a72a4b39438b24e4.jpg[/img][/url]
ja adal nie wiem co kupić mojemu
Zawsze ten sam problem.
ja się zastanawiam nad jakąś koszulką lub książką rosyjskiego autora, bo on lubi rosyjską literaturę
dobrz jak facet m ajkąś pasję i można mu kupić coś pod tym względem , tylko np> mój lubi wyścigi F1 i co mam mu bolid kupić hiihiihi
[quote=asiula83]a ja myslałam o alkomacie .... mam męża kierowcę, wiec czasami sobie popiwkuje i boi się jechać, wiec jedzie na komisariat i wie czy moze czy nie[/quote]
też nie dla mojego
my mamy zasadę: piłeś/łaś nie jedź! i koniec, alkomat jest tu zbędny
[quote=angelcity89]ja się zastanawiam nad jakąś koszulką lub książką rosyjskiego autora, bo on lubi rosyjską literaturę [/quote]
koszula, skarpetki, tiszert, CD... zawsze do znudzenia
a coś innego??
hmmm ja myślałam o CB radiu, ale... to już spory koszt
myślę dalej...
Ja dla małej kupiłam dzisiaj taką kuchnię dla dzieci i lalkę Barbie....
ja nadal nie mam pomyslu dla mojego - jakies okreslonej to pasji to On nie ma
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź