Temat: Wasz wolny czas
Co lubicie robić w wolnym czasie:)?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co lubicie robić w wolnym czasie:)?
wolnego czasu to mało mam
i albo cos na forach piszę, albo latam z aparatem albo dręcze kota albo cos czytam
A Ty co porabiasz ?
wolny czas spędzam przede wszystkim na ślęczeniu na forach, rozmowach z chłopakiem przez telefon, czytaniu książek lub tak jak Ty-na dręczeniu kota;p
a ja dla odmiany w wolnym czasie nic nie robie odpoczywam
Czas wolny ... a co to takiego ??:) Przy moim smyku nie ma czasu nawet na siku A jak spiumka to najchetniej gotuje W kuchni odpoczywam i sie relaksuje.
Czas wolny = komputer i praca = komputer. Lubię też wylegiwać się w wannie, latem na kocyku w ogródku. Uwielbiam też spać i to nawet bardzo.
Wolny czas u nie pamiętam kiedy takowy miałam .
A tak na serio przy dzieciach dobrze trzeba się nagimnastykować żeby podołać wszystkim obowiązkom .
Natomiast wolny czas jasne ze każda z nas musi mieć chwilkę dla siebie.
Na odsapnięcie ,na rozmyślanie czy chociażby na poczytanie ciekawej książki.
Przyznam ze sporo muszę się nagimnastykować aby wygospodarować odrobinę wolnego czasu można powiedzieć nawet że to gimnastyka akrobatyczna
ja staram się spędzać go aktywnie i bez komputera, ale... nie zawsze się udaje
dręczyć mojego mena i kociaka :DDD
ja dziś, w ramach spędzania wolnego czasu jadę do Babci
a ja w wolnym czasie obrabiam zdjecia .bo to moja praca.....
slucham chilli zet
jezdze rowerem,
lub nic nie robie....
budzi sie we mnie zwierze ,ale jest to leniwiec.....
aaaaaaaaaaaaaa i fotografujeeeeeeeeeeeeee bym zapomniala, bo ja z aparatem wszedzie,w pracy po pracy
zajrzyjcie
ja lubię wejść na [url=http://www.kurnik.pl]www.kurnik.pl[/url] tam są fajne gry i sobie gram w tysiąca z internautami, netopol i literaki.
Lubię szyc na maszynie
ja kiedyś namiętnie szydełkowałam :-)
[quote=justyna]ja kiedyś namiętnie szydełkowałam :-)[/quote]
Też czasami poszydełkuje
kiedys szyłam ubranka dla Barbi
Ja teraz szyje dla Barbie..kiedyś też szyłam ale nie na maszynie tylko ręcznie
W wolnym czasie lubię chodzić na spacery z moim słoneczkiem, spotykać się z przyjaciółmi, grać na gitarze, zrobić sobie domowe spa, iść na imprezę. Kiedy wychodzę z pracy - nie siedzę na komputerze, ani przed telewizorem tylko uciekam z domu . Obecnie jestem w pracy i mam wolny czas. Więc tu marnotrawię go na kompie, ale dzieki temu forum moge poczytać ciekawe posty:)
Mam dużżżżżżżżo wolnego czasu co wtedy robię?
- przesiaduję przed komputerem
- czytam książki
- chodzę z psami na spacer
czytam, czytam, czytam lub siedzę na forach i konkursach, które ostatnio są takim moim małym hobby
Też miałam takie hobby..teraz troche mi przeszło..
też mam nadzieję, że w końcu przejdzie, bo po pracy siadam do kompa, a w kuchni stos naczyń rośnie...
ja jestem bezpośrednio po Infernal Affairs: Piekielna gra REWELACJA film specyficzny (chiński) ale ja lubię właśnie takie kino (między innymi oczywiście, bo dobrą komedią czy czymś bardziej ambitnym też nie wzgardzę)
na gry komputerowe nachodzi mnie tak rak na rok - ale wtedy to tak na maksa, od przyjścia z pracy do późnej nocy i tak przez 2 tygodnie aż przejdę całość ostatnią grą była Syberia i Syberia2 , fantastyczna sprawa!
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź