Temat: Meble do salonu
Poszukuję inspiracji na urządzenie salonu. Sprawdzony sklep meblowy mile widziany. Z góry dziękuję za info
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Poszukuję inspiracji na urządzenie salonu. Sprawdzony sklep meblowy mile widziany. Z góry dziękuję za info
W Agacie mają fajne meble, zajrzyj do sklepu i na pewno coś wybierzesz.
Ja się osobiście zainspirowałam tymi meblami. Sprawdź, być może znajdziesz coś dla siebie
hejka! skoro wybieracie meble to podrzucę wam ten artykuł. bardzo przydatny, zwlaszcza jeśli macie problemy z wybraniem pomiędzy gotowym zestawem a meblami z roznych kolekcji
Teraz niemal w każdym salonie stoi kanapa narożna. Ja uważam, że to dobry wybór. Sama zresztą też mam taką Postawiona na środku salony - bez "dociskania" do ściany prezentuje się świetnie.
Jeżeli potrzebujesz mebli do salonu to zajrzyj sobie do nich bo mają duży wybór mebli w przystępnej cenie.
Myślę, że znajdziesz tam coś ciekawego do swojego domu czy mieszkania i na pewno nie przepłacisz
Ostatnio edytowany przez kosmiczna (2016-09-08 20:47:21)
jak do salonu to zdecydowanie musimy mieć dobrą wygodną sofę, ładną komodę no i stół. Sofy klasyczne czy też nowoczesne znajdziemy tera w każdym sklepie meblowym ale po co chodzić i szukać jak można spokojnie w internecie wyszukać zamówić i dostaniemy z dostawą do domu.
Jeśli chodzi o meble typu komody, regały itd, to stawiałabym na drewno. Jest bardzo trwałe i dobrze prezentuje się nawet po wielu latach. Ciekawe propozycje nie tylko do salonu, ale też do sypialni.
Ja mebelki brałem w lokalnym salonie, dobre ceny mieli, natomiast dodatki takie jak np obrazy czy plakaty w ramach zamawiałem
Plakaty to na pewno świetny pomysł, jeżeli chcemy sprawić, aby nasz salon stał się wyjątkowym. Nie mniej jednak moim zdaniem warto pomyśleć także o takiej opcji jak np. w formie ciekawych cytatów. W ofercie ich wybór jest ogromny i można sobie sprawić jakieś motywujące motto, bądź też cytat związany z życiem rodzinnym. Dodam jeszcze, że są one robione zawsze ze świeżej folii, więc nie musimy się obawiać, że będą się np. odklejały.
A to takie naklejki bardzo mi się podobają. Ja mam na plakatach cytaty.
Mnie też się podobają
Polecam meble w stylu minimalistycznym, bez zbędnych dodatków, czy ozdób - takie meble idealnie nadają się do wnętrz urządzanych w stylu nowoczesnym, czy skandynawskim. Jeśli chodzi o meble wypoczynkowe, to proponuję narożniki, ewentualnie sofy, jeśli salon jest mniejszy. W salonie powinny się też znaleźć jakieś ławy, czy stoliki kawowe - widziałam trochę estetycznych, białych ław i stolików idealnych do salonu.
W Ikei teraz chyba ma być jakaś nowa kolekcja.
Ze swojej strony mogę zaproponować Flori Meble od dawna kupuję u nich nasze meble, zresztą gro moich znajomych też. Meble mają przepiękne i co chyba najważniejsze solidnie wykonane w rozsądnych cenach. Dodam jeszcze, że warto sprawdzić też ich zakładkę "meble od ręki" to taki outlet, gdzie można wyszperać prawdziwe okazje, w taki sposób kupiłam komplet do jadalni za pół darmo.
Ostatnio edytowany przez bejka (2016-10-19 08:59:21)
Witam jeśli jeszcze nie wybrałaś to polecam meble w tym sklepie internetowym na pewno coś znajdziesz
Fajnie wyglądają również dekoracje okienne, firany i zasłonki w kolorowych wzorach i kształtach. Możecie zajrzeć tu, z pewnością znajdziecie coś ciekawego dla siebie.
A stoliki kawowe? Stawiacie na proste, czy bardziej wymyślne?
Podoba Wam się? Tam mają wiele takich.
Stolik wygląda oryginalnie, ale chyba jest bardziej gadżetem, niż użytecznym meblem w domu
Ciężko byłoby w piątkę usiąść do takiego stolika z kawą i nie daj Boże, jeszcze z ciastem
Stolika kawowego wprawdzie nie mam, ale też mam drewniany stół, który w mojej ocenie jest równie piękny . Dość długo szukałam czegoś takiego, zwłaszcza, że zależało mi na niewygórowanej cenie, a udało się dopiero, kiedy popytałam wśród znajomych i dostałam namiar na ten sklep. Stół jest bukowy a nie z jakiejś sklejki, mogłam dobrać sobie kolor lakieru. Czego chcieć więcej No i co najważniejsze, idealnie wpasowuje się do mojej jadalni w stylu klasycznym. Przy kolacji czuję się niczym zamożna pani w swym dworze
Zamawiałam fajne meble kuchenne mają tez inne meble - biurowe, salonowe itd. Wiec może i ty znajdziesz u nich coś co Ci się spodoba. Maj a salon w warszawie więc można się z nimi umówić tez na miejscu
Tutaj jest pełno pomysłów
Ja właśnie przeglądam ofertę Musze w końcu pozbyc się swojej kanapy i kupić coś nowego. Myslałam o szarym narożniku albo jakieś fikuśnej wersalce.
Oferta tego sklepu jest bardzo szeroka i mam nadzieję, że znajdę coś dla siebie.
Salon jest miejscem gdzie czesto przyjmujemy gości, ale tez sami spędzamy dużo czasu w tym miejscu. Istotne jest to by wyglądał ładnie i był gotowy na przyjęcie gości. Jeżeli szukasz czegoś oryginalnego to moja rada jest taka by zaglądac do takich mniejszych sklepów meblowych, a nie sieciówek. Takie sklepy oferują o wiele lepszy asortyment i też bardziej oryginalny
[quote=kuleczka8]Stolik wygląda oryginalnie, ale chyba jest bardziej gadżetem, niż użytecznym meblem w domu
Ciężko byłoby w piątkę usiąść do takiego stolika z kawą i nie daj Boże, jeszcze z ciastem
Stolika kawowego wprawdzie nie mam, ale też mam drewniany stół, który w mojej ocenie jest równie piękny.Dość długo szukałam czegoś takiego, zwłaszcza, że zależało mi na niewygórowanej cenie, a udało się dopiero, kiedy popytałam wśród znajomych i dostałam namiar na ten sklep. Stół jest bukowy a nie z jakiejś sklejki, mogłam dobrać sobie kolor lakieru. Czego chcieć więcej No i co najważniejsze, idealnie wpasowuje się do mojej jadalni w stylu klasycznym. Przy kolacji czuję się niczym zamożna pani w swym dworze [/quote]
Tak, kdcmeble to warty polecenia sklep meblowy. też sprawdzałam na wsłasnej skórze ich produkty i naprawdę jestem zadowolona. Wszystko wykonane bardzo profesjonalnie, nic nie trzeszczy, żadnych niedoróbek. Miałam nieprzyjemności z pewnym dużym polskim producentem mebli, gdy płyty były poobijane, trzeba było robić zwroty więc obawy były, ale niepotrzebne. meble warte swojej ceny zarówno pod względem projektu jak i wykonania także jeśli się nadal wahasz, to mogę Ci polecić wybór tej firmy ponieważ nie będziesz zawiedizona
Jeśli nie masz pomysłu na urządzenie pokoju to poczytaj Znajdziesz tam ciekawe informacje o narożnikach i interesujące zdjęcia. Ja zostałem zachęcony do kupna podobnego narożnika.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź