Odp: Gdzie kupować ubrania w sieci?
Bielizna damska duże rozmiary są ciężko dostępne. Jest nie wiele sklepów które oferują coś więcej niż standardowe rozmiary. Więc takie mnie najbardziej interesują.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Bielizna damska duże rozmiary są ciężko dostępne. Jest nie wiele sklepów które oferują coś więcej niż standardowe rozmiary. Więc takie mnie najbardziej interesują.
Mam dwa sprawdzone sklepy z bielizną i odzieżą spoko ceny
Ja przeważnie kupuję odzież. Bardzo lubię t-shirty z napisami. Szczerze, nie mam czasu na chodzenie po sklepach, a tam mam bardzo duży wybór koszulek:)
Ja bardzo lubię kupować na showroom.pl, ceny może dość wysokie, ale można znaleźć coś też ze średniej półki cenowej. Wybór ogromny, więc zawsze warto popatrzeć
Modna kurtka do kupienia . Sklep posiada szeroką ofertę. Jest pewny i bezpieczny.
A kupowałyście w sklepie jestesmodna.pl? Ja od jakiegoś czasu kupuje tam ubrania, torebki, buty i jestem mega zadowolona. Ubrania są w cenach podobnych do tych w sklepach w galeriach, lecz wydaje mi się, że jest większy wybór i można być trochę oryginalniejszym. Któraś z was może tam kupowała i podzieli się swoją opinią na temat tego sklepu?
Nigdy nie kupowałam... Kiedyś kupowałam buty na eobuwie, Carinii, DeeZee (buty i sukienki, torebki).
Jeżeli chodzi o zakupy w internecie to ja ostatnio cały czas patrzę na ciuchy Teraz czaję się na koszulę nocną, najbardziej podoba mi się ta czarna
Ostatnio edytowany przez marines (2016-09-28 23:25:53)
Nalepiej korzystać z promocji, takiej jak tu:
[url]http://urodaizdrowie.pl/25-na-bielizne-triumph-i-sloggi-promocja-w-sklepie-telimena-pl[/url]
A Wasze maluchy gdzie ubieracie? Mnie czeka cała wyprawka zimowa dla dwunastolatka, który uparcie dąży do tego, żeby przerosnąć własną matkę i pięciolatki, która chce koniecznie nosić ubrania starszego brata. Zawsze próbuję trochę zaoszczędzić, bo wiadomo, że nie jest to mały wydatek, szukam więc w sieci różnych kodów rabatowych i promocji. Wczoraj znalazłam zniżki do 5.10.15. Bardzo się cieszę, dzisiaj jedziemy na zakupy, na pewno nie wrócimy bez skompletowanej wyprawki
W sieci tylko mojezakupy.net Najlepszy sklep z ubraniami w internecie - piękne sukienki, wygodne spodnie, ogromny wybór torebek. Uwielbiam!
Ja lubię szukać okazji na Domodi. I odkrywam dzięki temu nowe marki.
[quote=kocham_kato]Ja lubię szukać okazji na Domodi. I odkrywam dzięki temu nowe marki.[/quote]
Też swego czasu tam szperałam Można tam czasem znaleźć coś ciekawego
Ja potrafię sporo czasu spędzać na Domodi. Zawsze tam szukam w pierwszej kolejności.
Warto zerknąć sobie do SO Boutique . Jest tam wiele ciekawych sukienek oraz sweterków. Oferta jest naprawdę ciekawa. Odzież tam dostępna jest naprawdę wysokiej jakości. Poza tym ceny też są ok.
A ubranka dziecięce gdzie najczęściej kupujecie? Ja znalazłam ostatnio półśpioszki, które będą idealne dla mojego malutkiego siostrzeńca
Jeżeli chodzi o zakupy w internecie to ja kupuje rzeczy w zoio. A jak mogę sobie pozwolić na spędzenie czasu w sklepach, to odwiedzam sieciówki i poluję na okazje
Mi się zawsze uda trafić na jakiś fajny sklep w internecie, natomiast moja mama już ma z tym problem. Ostatnio czytała gdzie kupić sukienkę dla puszystych i znalazła tam ciekawą propozycję. Po świętach będzie składać swoje pierwsze zamówienie.
A no to fajnie ja różnie kupuję, zależy co i w jakim sklepie mi się spodoba. Ostatnio np znalazłam fajne koszulki nocne damskie wykonane z dobrej jakości bawełny.
Najlepiej korzystać ze sprawdzonych sklepów i serwisów internetowych, bo to daje nam gwarancję zadowolenia z zakupów. Choćby tu, gdzie można znaleźć bardzo szeroki wybór sukienek na każdą okazję, wystarczy tylko poszukać.
Bardzo dobrą odzież sportową kupisz tu. Szczególnie dla osób czynnie uprawiających sport. Znajdziecie tu również odzież termoaktywną.
Ja w sumie odzież sportową kupuję w Decathlonie. Tam mają niedrogą, a dobrej jakości.
Ostatnio odkryłam nowy sklep z fajnymi ciuszkami w sieci i dopisuję go do listy moyami.pl
Spróbuj tuttaj
Mają duzy wybór, fajne ceny i jakość świetną
Ostatnio edytowany przez Marika9011 (2017-02-01 17:45:12)
Ja kupuję w różnych sklepach internetowych. Ale głównie w polskich, w zagranicznych nie zamawiam.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź