Temat: Catering czy kucharki?
Właśnie się zastanawiam, co wybrać? catering czy kucharki?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Właśnie się zastanawiam, co wybrać? catering czy kucharki?
Kucharki gotują bardziej po domowemu, a catering kojarzy mi się z pudełkami jedzenia zrobionego na szybko i nie tak odświętnie...
Rozumiem,ze robicie wesele w domu? Jeśli tak to polecałabym wybrać katering. Z uwagi na wygodę. Przywożą Wam jedzonko już przygotowane, bardzo ładnie ubrane. Na półmiskach a nie w plastikowych opakowaniach :)Tak więc była to bardzo duża wygoda bo nie musieliśmy niczego sprzątać.
My wesele mieliśmy w lokalu ale poprawiny już w domu i wtedy zamawialiśmy katering.
U mnie w mniejszej miejscowości niż warszawa, catering także przywozi jedzenie na półmiskach, idealnie ułożone i pięknie ozdobione. Wszystko wygląda tak jak na stole weselnym w restauracji. U nas w restauracjach nawet nie musisz się martwić o zastawę. Catering wszystko przywozi jest to bardzo wygodne Polecam
Myślę, że najlepiej jest to zrobić w miejscu gdzie masz profesjonalnych kucharzy. Jeżeli szukasz miejsca na wesela gdzie będziesz mogła wybrać jakies menu dla gości to zajrzyj tu bo mają bardzo ładną salę no i ciekawą ofertę. Myślę, że na pewno Cię zainteresuje
Nie wiem wydaje się, że catering jest bardziej optymalną formą, dlatego też coraz więcej osób nawet w życiu codziennym przechodzi na dostarczane produkty. Zobaczcie czy nie mogą tego zorganizować dostarczają codzienne diety, dla ludzi nie mających czasu gotować więc myślę, że tutaj też powinni podołać.
Myślę, że catering bedzie lepszy bo nie musisz się przejmować talerzami, garnkami itp rzeczami. Jeżeli nie wiesz za bardzo na jaki postawić to dużo słyszałam o tym . Ponoć ma bardzo dobre jedzenie i ceny są przystępne
W mojej okolicy to raczej kucharek nie znajdę, wszystko przejęły restauracje... Ale mama opowiadała, jak na jej wesele wszystko szykowały 2 kucharki ze wsi, a było 70 osób.
Mam znajomą kucharkę i ma zlecenia na wesela, oczywiście w małych miejscowościach gdzie wesela można robić np. w remizach OSP.
Ja bym wybrała kucharki gdyby była taka możliwość...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź