Odp: Sala: w OSP, restauracji czy domu weselnym?
Do wybory masz tak na prawdę wszystko. Dobrą opcją jak się ma dużo przyjezdnych gości, jest organizacja wesela w hotelu. Od razu macie zapewnione noclegi i zazwyczaj jest wtedy udzielany rabat .
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Do wybory masz tak na prawdę wszystko. Dobrą opcją jak się ma dużo przyjezdnych gości, jest organizacja wesela w hotelu. Od razu macie zapewnione noclegi i zazwyczaj jest wtedy udzielany rabat .
Cóż różnie można na to patrzeć. Sama byłam na różnych weselach i najlepiej zapamiętałam to, organizowane w remizie OSP. Z resztą tak sobie myślę, że warto na przyjęcie weselne wybrać takie miejsce, które jest w cichej okolicy, a w dodatku pięknie położone. Znajduje się ona na terenie Szwadrony Kawalerii, jest otoczone lasem. Obsługa jest bardzo miła i życzliwa, a co najważniejsze, kuchnia serwuje wyborne dania:) Wiadomo- goście najedzeni, to i wesele musi być udane.
Koniecznie zapoznajcie się z tym artykułem. Jest tam wiele ciekawych informacji na temat wyboru sali weselnej. Można bowiem w ten sposób dokonać dobrego wyboru, który okaże się strzałem w 10!
Każde z tych miejsc ma swoje zalety i wady. Tak naprawdę zależy to tylko od Was. Ale wiesz, że to nie są jedyne miejsca, gdzie można urządzić wesele? Możesz wypożyczyć stoły, krzesła i zastawę, a następnie zrobić wesele w dowolnie wybranym miejscu. W innych miastach z pewnością też jakieś są.
Według mnie robienie wesel w remizie już dawno jest nie modne. W hotelu jest eleganckie i wyrafinowane. Ma ono dobrą lokalizację i wygląda przepięknie. Na pewno zrobi wrażenie
Ja byłam ostatnio na weselu w domu weselnym. Goście zachwyceni, a jak rozmawiałam później z młodym to wyszło na to, że ceny bardzo przystępne. Jak się dobrze trafi to będzie i dobrze i niedrogo. a wesele w remizie wymaga tak dużego wkładu pracy, że na pewno bym się tego nie podjęła
My mamy zarezerwowany taki jakby dom weselny, jest sala do tanczenia, sala konsumpcyjna i na górze tez pokoje dla gości przyjezdnych. Mysle ze to dobre rozwiązanie, wszystko w jednym. Sale w OSP juz chyba odchodzą do lamusa, jest duzo ładniejszych miejsc przeznaczonych na wesela. Chyba ze w gre wchodza koszty albo komus sie spieszy i w domach weselnych nie ma juz miejsc
OSP raczej odpada, przy tej ilości sal, jakie powstały , a przecież wesel aż tak dużo nie ma więc wybór chyba wszędzie jest spory i koszty też porównywalne. Poza tym OSP tylko wynajmuje pomieszczenie, a resztę i tak trzeba zamówić albo samemu zrobić, więc lepiej już niech hotel czy dom weselny zrobi wszystko na miejscu.
Teraz niestety jest ostra walka o dobrą salę na wesele. Terminów mało a chętnych ogrom
OSP już nie ma wzięcia, każdy chce się pokazać przed rodziną na co to go nie stać... Restauracja to też standard minimum, najlepsze są wielkie domy weselne.
A ja bym mogła iść na takie swojskie wesele...
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź