Temat: Gdzie chodzicie w weekendy na imprezy?
i Wolicie imprezy domowe czy w klubie, a może koncert lub spotkanie w karczmie? Napiszcie jestem ciekawa, gdzie są według Was fajne miejsca, gdzie można się pobawić i popatrzeć na fajne Ciacha:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
i Wolicie imprezy domowe czy w klubie, a może koncert lub spotkanie w karczmie? Napiszcie jestem ciekawa, gdzie są według Was fajne miejsca, gdzie można się pobawić i popatrzeć na fajne Ciacha:)
imprezki , imprezki - albo domówki albo do clubu " Impuls "
Czy w tyg. czy w weekendy - każdy dzien jest dobry na imprezke
Ja już za stara jestem na to . W tygodniu praca w weekendy najcześciej szkoła, no chyba, że u mojego jestem . to i tak zawsze jest to o wiele ciekawsze niż impreza
ja tam daje rade i z praca i ze szkołą i imprezami
I jaka Ty stara ? co ?
no ćwierć wieku za mną .
I nie mieskzam z moim wiec wole mojemu poswiecic czas niz imprezom, zreszta ja sie juz wyszalałam za czasów młodzieńczych oj poszalałam
Ja świetnie wypoczywam i się odprężam na weselach lub chodzę z dziewczynami do karczmy, tam można w sobotę dobrze zjeść i wypić co nieco, potem są tańce, jest DJ, który puszcza przeboje lat 80 i 90, naprawdę fajne ciacha polecam!
to z menem możesz poszaleć jeszcze . Ja tam wyznaję zasadę - póki dzieci nie mamy to szalejem
Ale chyba masz racje - jak bede miała 25 lat to chyba też nie bedzie mi sie chciało już szaleć ...
jeszcze tylko 3 lata , jeszcze tylko 3 lata ...
Nio zobaczysz - stwierdzisz ze lepiej klapsnac w domu
w czasie studiów to i owszem, teraz już nie... ew. jakaś "imprezka" w domu
uwielbiam STUDIO 102.PIOTRKOWSKA 102
[quote=malenka84]Nio zobaczysz - stwierdzisz ze lepiej klapsnac w domu [/quote]
jak taka kureczka domowa
a mnie się w sobotę szykuje impreza u kumpelki, spotyka się kilka małżeństw i znajomi, będzie dobre jedzonko, wódeczka, dużo wygłupów i może jakieś tańce - łamańce?
w najbliższą sobotę jadę z chłopakiem do klubu niedaleko mojego miasteczka;)
a uwielbiam imprezy z karaoke:D
[quote=betitek20][quote=malenka84]Nio zobaczysz - stwierdzisz ze lepiej klapsnac w domu [/quote]
jak taka kureczka domowa [/quote]
niekoniecznie
u mnie główną rolę odegrało to że w pewnym momencie stwierdziłam, że jestem najstarsza w klubie
no a poza tym ekipa się rozmyła - każdy poszedł do pracy, dom, dzieci...
to nie jest kwestia wieku a zmieniających się priorytetów
Justyna prawda - wiele osób teraz np w moim wieku ma swoje rodziny - a na ich miejsce w klubach pojawiaja sie małolaty które bez np nachlania sie, zrobienia wiadomo czego ochroniarzowi w łazience, naćpania sie - nie potrafią sie niestety bawić....
Nie bywam w klubach już od jakiegoś czasu
Kurcze co też te nastolatki wyprawiają powiem ,że mnie wcięło jak przeczytałam post malenka84
Ja też już nie chodzę na imprezki. Wolę spędzić czas ze swoim facetem Chociaż mieszkamy razem od 5 lat to i tak wolę być z nim. A czasem i tak się gdzieś wyrwiemy do znajomych.
Nie pamiętam kiedy ostatnio byłam gdzies w jakimś klubie albo na dyskotece....
Hm, raczej domowe spotkania z przyjaciółmi, człowiek się jednak starzeje... Poza tym ciężko już zebrać wszystkich znajomych, na studiach to było zupełnie co innego. Ale np. w tym roku na dwóch koncercikach się bawiłam, więc tak zupełnie zramolała to nie jestem ;P
W niedzielę do Kościoła - jak tam śpiewaaaaaaają...
to się uśmiałam! jak ONI śpiewają !
[quote=pinkmause]W niedzielę do Kościoła - jak tam śpiewaaaaaaają... [/quote]
hyhy dobre
Raczej spędzam czas w domu ale jak już to zabieram moje dziewczyny i idziemy gdzieś , wyglądamy wtedy bardzo fajnie jak 3 siostry
a ja z 5 babami organizujemy babski wieczór w piątek, tez będzie wesoło: ploty na facetów, biorę kilka peruk i będziemy sie przebierać i malować, będą smaczne zakąski, wódeczka, no a na koniec pewno awantura u starego hehe
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź