Odp: Wyprzedaż w Biedronce
Obecnie w promocji są chipsy, mam tam tylko jedne ulubione - o smaku zielonej cebulki:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
urodaizdrowie.pl FORUM » Wyprzedaże - centra handlowe, hipermarkety, supermarkety » Wyprzedaż w Biedronce
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Obecnie w promocji są chipsy, mam tam tylko jedne ulubione - o smaku zielonej cebulki:)
A co powiecie na bożonarodzeniowe akcesoria dla zwierzaków? One też chcą poczuć świąteczny nastrój 
Czemu nie? 
Odkryłam ostatnio biedronkową colę o smaku kawy. Akurat była promocja, więc rzuciła mi się w oczy. Jest pyyyszna!
Ja czekam na te akcesoria - w "mojej" biedronce jeszcze się nie pojawiły, pytałam nawet ekspedientek - dostawa ma być, nie wiadomo kiedy. Chcę kupić swojemu kotu krawat  .
.
Anays - moje pomidory w ziołach, właśnie się delektuję miseczką chipsików zakupionych w promocji 
niechcemisie - ja też ją niedawno odkryłam  W życiu bym nie pomyślała, że takie połączenie może być takie przepyszne.
 W życiu bym nie pomyślała, że takie połączenie może być takie przepyszne.
Ja z tej obecnej gazetki chciałam kupić ciastka w takiej metalowej puszce z wizerunkiem Anny i Elsy z Krainy Lodu. Miały być na Mikołaja dla siostrzenicy, ale odwiedziłam trzy Biedronki i wszędzie wykupione  Pytałam kasjerkę - poszły baaardzo szybko
 Pytałam kasjerkę - poszły baaardzo szybko  Cóż się dziwić, sporo ostatnio małych fanek Krainy Lodu...
 Cóż się dziwić, sporo ostatnio małych fanek Krainy Lodu...
Często ostatnio tu robię zakupy, bo mają otwarte już od 7.00, a rano nie ma takich kolejek, teraz mają promocję na dania gotowe Swojska chata, typu pierogi, ja kupiłam łazanki z kapustą i grzybami
Zawsze robię zakupy w biedronce ,ceny mają przystępne .
Tak, zwłaszcza jeśli chodzi o cytrusy, jest taniej niż w okolicznych marketach i sklepach
Mają lepsze promocje niż w Selgrosie
Tam ciągle coś jest tańszego, nawet produkty hiszpańskie czy włoskie można znaleźć
Przez te wyprzedaże w Biedronce ciągle coś nowego kupuję i już nie ma m gdzie stawiać:) Ostatnio kupiłam 2 wazony...
Zawsze trzeba sobie zadać pytanie, czy naprawdę tego akurat potrzebujemy?...
Ja tam głównie kupuję produkty spożywcze, więc długo nie stoją;)
Teraz mają akcję wyprzedażową ale szczerze mówiąc, nic dla siebie nie znalazłam, rzeczy są przecenione o 1-2 zł, dla mnie to żadna okazja
Kupuję tam kosmetyki BeBeauty, to dobra jakość za niską cenę
Ja kupuję tam ostatnio głównie ryby w opakowaniach, świetny jest np. ten pstrąg w galarecie czy koreczki gajowego:)
Uwielbiam gdy w biegronce są promocyjne ceny produktów "tylko w tym tygodniu" Tydzien temu widziałam syrop klonowy i jestem nim zachwycona ! 
Polecam tanie kosmetyki Bebeauty z Biedronki, na nie jest tam ciągła promocja:)
Teraz są batony krówkowe na wagę za 12.90/kg - przepyszne!
Teraz mają w promocji -20% pasty do zębów, można kupić Colgate Herbal White już za mniej niż 3 zł za 125 ml (w 3-paku)!
-2 zł rabatu na wiele produktów od dzisiaj:)
Warto zwrócić uwagę na obecną ofertę z produktami z Portugalii, ja już parę mam na oku i na pewno zaszaleję z nimi w kuchni!
Ja bym chciała by z produktów z portugalii wróciło wino, które było w zeszłym roku - białe, chyba półwytrawne (chociaż smakowo było półsłodkie bardziej) - pamiętam że miało jasnobłękitną butelkę i dużą białą etykietę w kolorowe rysowane kwiatki kosztowało ok.15zł a było pycha  

ktokolwiek widział, ktokolwiek wie może mi podesłać na privie jego nazwę :>
GeekTea, być może znajdziesz je na tym blogu:
[url]http://winicjatywa.pl/biedronka-wina-z-portugalii-i-hiszpanii/[/url]
Jeśli nie ma go na tej podstronie, to gdzieś pewnie będzie, bo facet opisuje wszystkie wina, jakie pojawiają się w Biedronce.
Jest jeszcze strona DoTrzechDych: [url]http://dotrzechdych.pl/[/url]
Tam jest wyszukiwarka, gdzie wpisuje się m.in. kolor wina i sklep, w którym można/można było kupić.
Ostatnio edytowany przez niechcemisie (2016-07-22 13:17:03)
Obecnie są ręczniki papierowe i pasty -20% - już zrobiłam zapas do następnej promocji:)
Kawy rozpuszczalne od dzisiaj -20%:)
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź