Temat: Wyprzedaż w Biedronce
Są fajne rzeczy do domu, ciuszki i gadżety - ceny już od złotówki, ja dziś idę!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
urodaizdrowie.pl FORUM » Wyprzedaże - centra handlowe, hipermarkety, supermarkety » Wyprzedaż w Biedronce
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Są fajne rzeczy do domu, ciuszki i gadżety - ceny już od złotówki, ja dziś idę!
Kupiłam tam ostatnio fajny dyspenser do oliwy o połowę taniej niż w innych sklepach..
Fajne mają te akcje : rabat -20%, -30%, często coś tak kupuję, nawet na zapas
Cokolwiek ktokolwiek mówi o Biedronce, ja ten sklep lubię. Rzadko tam bywam, bo bliżej mam do innego, ale tam robię zakupy dość chętnie. Jest tam kilka takich produktów, które uwielbiam. Tylko dlaczego moja ukochana czekolada zniknęła z półek i wróciła droższa aż o 33% ?!?!?! Toż to zbrodnia jest! Jak można podnieść cenę aż tak?
Dla mnie Biedronka jest dobrym sklepem. Można znaleźć dużo produktów,
które w innych sklepach są droższe. Od tego samego producenta, taki sam towar.
Czasem zastanawiam się - dlaczego dużo taniej?
Byłam właśnie dzisiaj, bo mają promocję -20 % na czekolady;)
Ach czekolada, moja słabość
Jeszcze tyle tańsza
Dziewczyny, zapraszam na czekoladę
Na które czekolady? Bo jak Magnetic to pędzę. Polecam batony belgijskie.
Jest taniej, bo biorą ogromne ilości.
na wszystkie i tylko do dzisiaj tak że biegusiem do sklepu;)
Po czekoladzie fajny nastrój
Tam ciągle są jakieś wyprzedaże, tylko jak się porówna z innymi marketami bez promocji, to ceny całkiem podobne:) Czekolady za ok. 1 zł są przeciez też w tesco czy carrefourze, tylko bez napisu -20%:)
Dziś byłam w Biedronce. Kupiłam słodycze z promocji za zł1,99 i wydałam... zł70,03.
Tak działają promocje
Jeśli porównywać ceny to TYLKO tych samych produktów, albo przynajmniej z tego samego poziomu jakości. Czekolada czekoladzie nierówna.
Subtellna, o ile nie zjesz wszystkiego naraz, to w dłuższej perspektywie i tak zaoszczędziłaś. Podlicz ile musiałabyś zapłacić za to samo, gdybyś kupiła towary poza promocją.
A jeśli masz problem z impulsywnym wydawaniem pieniędzy to musisz to przepracować
Nie tylko z promocji kupiłam. Folia do kanapek- bo się kończy, szampon, żel pod prysznic,
trochę jedzenia i poszło
Tak już jest w tych sklepach. Ja ostatnio skorzystałam z obniżki na nabiał. Sporo zaoszczędziłam.
Podobają mi się oferty specjalne. Można czasami kupić naprawdę fajne rzeczy w niskich cenach.
Kupuję w ten sposób głównie przedmioty do kuchni, np. dzbanki, salaterki etc.
Przy okazji obchodzę sklep, bo dużo produktów jest potrzebnych,
a nie bywam codziennie, to się nazbiera zakupów
Biedronka mi się kojarzy ostatnio z kasami, gdzie ciągle nie mają drobnych, najlepiej jakby klient przyszedł i im rozmienił wszystkie setki:)
Częściej chodzę do Tesco, Carefoura, a jak już jestem w Biedronce to widzę, jak mały mają wybór w porównaniu z innymi sklepami i ceny na produkty też wcale nie takie niskie
[quote=lipstick]Biedronka mi się kojarzy ostatnio z kasami, gdzie ciągle nie mają drobnych, najlepiej jakby klient przyszedł i im rozmienił wszystkie setki:)[/quote]
Widząc u mnie drobne często proszą, żebym płaciła własnie nimi i dzięki temu pozbywam się klepaków właśnie tam. W innych sklepach krzywią się, że opóźniam kolejkę.
Czyli do Biedronki tylko ze skarbonką i niech liczą te miedziaki:)
Moja siostra ciągle tam coś kupuje w przecenach zagraca dom, śmieję się, że powinna mieć kartę stałego klienta:)
W Biedronce teraz są podobno wyprzedaże artykułów przemysłowych w różnych przedziałach cenowych, widziałyście coś takiego u siebie, jakoś oznaczone? Ja byłam, ale nie było nic poza tym, jednym koszem, który stoi tam zawsze... Szkoda, bo myślałam, że coś (nie)zbędnego upoluję znowu Jedyne co kupiłam dzisiaj to po zgrzewce biedronkowej coli original - waniliowej i kawowej, złotówka za dwa litry Ta kawowa jest obłędna, żałuję, że wcześniej jej nie kupowałam No ale na święta będzie jak znalazł
Teraz kawy są 20% tańsze, kupiłam już moje ulubione:)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź