Odp: Związek z cudzoziemcem
Jednak inność budzi w nas obawę większą niż to, co znane...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jednak inność budzi w nas obawę większą niż to, co znane...
Znam pary mieszane, kobiety nie wyglądają w nich na nieszczęśliwe... Pewnie mają problemy podobne jak polskie, bo dzisiaj świat przestaje się dzielić na nas i innych, stajemy się mieszkańcami jednej globalnej wioski...
trzeba uważać żeby różnice kulturowe nie były zbyt duże bo mogą pojawić się problemy.
Dla mnie Murzyni odpadają jako partnerzy
Ja ogólnie jestem przeciw różnym kulturom w domu, więcej z tego nieporozumień niz pożytku no i później nie wiadomo jak dzieci wychowywać...
Byłam w związku z Niemcem, i on mi wmawiał, że powinnam adorować faceta i w ogóle powinno być po równo wszystko, nawet na jedną romantyczną niespodziankę nie mogę od niego liczyć. A to, że urodzę dzieci jest bez znaczenia. Bo on nie lubi być wykorzystywany.
A dla mnie to jakieś nienaturalne. Bycie prawdziwą kobietą to chyba coś cennego w naszych czasach. Lubię się kobieco ubrać, bycie matką jest dla mnie ogromnie ważne (mimo, że jeszcze nie mam dzieci, ale myślę o tym i będzie to bardzo ważna część mojego życia)...
Znajoma jest w związku z Hindusem, to jej drugi mąż i nie może się go nachwalić.
Ja odradzam, zwłaszcza facetów z krajów arabskich... To nic dobrego.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź