Temat: jakie są wasze ulubione sklepy z ubraniami w internecie?
Ja kupuję ostatnio ubrania mają naprawdę fajne i modne i ceny też nie są duże a na ich stronie na fb jest dużo rabatów, promocj i konkursów! moze tez macie swoje ulubione sklepy?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja kupuję ostatnio ubrania mają naprawdę fajne i modne i ceny też nie są duże a na ich stronie na fb jest dużo rabatów, promocj i konkursów! moze tez macie swoje ulubione sklepy?
A to jakiś młodzieżowy sklep?
Ostatnio zamówiłam kombinezon w Mosquito i jest genialny. Nie mają wielu rzeczy, ale to co oferują jest piękne!
Uwielbiam. To dlatego, że jako jedyni w sieci mają duże rozmiary ubrań dla kobiet, które wyglądają atrakcyjnie, a nie jak worki. I kobieta może czuć się w nich gustownie.
Ja uwielbiam New Yorker,Zara i typowe sieciówki
A to ja nie za bardzo. W sieci szukam innych sklepów z bardziej unikatowymi ubraniami.
Często wchodzę na lejdi.sklep.pl
A to ja tej strony nie znam. Co tam można kupić?
Mam kilka par, bardzo fajne ceny i wcale nie wpływają na złą jakość, ja jestem w pełni zadowolona, serio Można tam znaleźć fajne perełki. Polecam sprawdzić
Nie kupuje ubrań w necie. Ciężko dobrać do moich wymiarów (190cm wzrostu)
ja lubie kupować w czasnabuty, answear i oczywiście w popularnych sieciówkach
[quote=Lojtek]Nie kupuje ubrań w necie. Ciężko dobrać do moich wymiarów (190cm wzrostu) [/quote]
Mój mąż jest wyższy od ciebie i też miał ten problem co ty. A tam dostaje rzeczy wręcz uszyte na niego, dobrze dopasowują też ubrania do nietypowych sylwetek. Ja sama jestem wierna Zarze , Seiko, Rossmanowi.
Ostatnio edytowany przez Emhyr (2016-06-08 13:00:00)
Nie wiem, czy koniecznie ulubiony, ale na pewno warty polecenia ;p Często kupuję przez internet, więc tych sklepów znam trochę. Oto sklep, gdzie wielokrotnie zamawiałem koszulki z nadrukiem, jednak znam go może od pół roku dopiero. Na razie jednak na liście faworytów
głównie hm, uwielbiam ich! jeszcze mango i zara, ale tam kupuję rzadziej, bo nie znam tak dobrze rozmiarówek
Hm, moj ulubiony- jest ich sporo, ale jak tak patrze na zawartosc swojej szafy to najczesciej kupuje na tam. Zwlaszcza, ze ceny nie rujnują mojego portfela a ciuszki zawsze sa z dobrego materialu, nie niszcza sie, no i jest ich calkiem sporo do wyboru
Generalnie nie mam czasu na chodzenie po sklepach, więc wszystko zamawiam w sieci. Inspiruję się wpisami i zamawiam podobne rzeczy. Wydaje mi się, że wyglądam w tym całkiem nieźle!
Mam ich sporo:) ubran masa do wyboru, a ceny- idealne na moją kieszen. Wiem, ze nie przepłacam, bo jakosc materiałów jest przyzwoita
Nie mam swojego ulubionego sklepu internetowego. Nie chodzi o to że nie ma świetnych sklepów z ubraniami które by mi odpowiadały, chodzi raczej o to że jest ich całkiem sporo a ja prawie w każdym odnajduje jakąś perełkę (albo kilka ) Mam na oku kilka zakupów na sezon jesienno-zimowy, ale problemem jest objętość szafy. Musze najpierw pozbyć się kilku rzeczy w których nie chodzę by zrobić miejsce na nowe ciuszki, w przeciwnym razie trzeba będzie kupić nową szafę. Generalnie - unikam sieciówek, staram się natomiast zamawiać w mniejszych sklepach z oryginalna odzieżą.
Ja natomiast się bardzo łatwo "przywiązuje" do sklepów w których już coś zamawiałam. Chodzi głównie o to, że gdy poznam już rozmiarówkę danego sklepu i mam kilka ciuchów od nich to wiem już że dany rozmiar będzie na mnie dobry, a zatem nie musze się martwić czy coś będzie za małe czy za duże - wiem że to zgoła głupie podejście, bo zawsze dany ciuch można odesłać, ale ja nie lubię tego robić i najczęściej nie odsyłam tylko ciuch leży mi w szafie. Świetne ciuchy, super ceny. Bardzo mi się te ciuchy podobają. Zastanawiam się własne nad zamówieniem kilku rzeczy stamtąd bo potrzebuje ożywić moją szafę.
Z tego co widzę moja luba często tam widzę sieci więc to chyba jej ulubiony babski sklep z ciuchami i bielizną. Ja osobiście wolę chodzić po stacjonarnych sklepach.
Ja uwielbiam olx. Maja tam naprawdę super ciuchy, buty, torebki, różne dodatki. Rzeczy są w dobrej cenie oraz doskonałej jakości. Nie niszczą się przy praniu, ekstra je się nosi. Teraz kupuje w nich ubrania na zbliżającą się jesień są przepiękne, miękkie, wygodne, boskie i seksowne.
Mój ulubiony sklep internetowy to taki ze spodniami damskimi i męskimi . Robię tam zakupy dla siebie i męża Super ceny i bardzo pomocna obsługa.
Ostatnio edytowany przez DeeDee (2018-08-16 13:18:34)
Mój ulubiony sklep z odzieżą sportową. Mam stamtąd cały mój zestaw do ćwiczeń ( a raczej ze 3 zestawy hehe) do tego fajne bluzy i koszulki. Mężowi też zawsze coś zamówię, mają super jakościowo ciuchy.
Ja polecam bardzo fajne ciuchy.
Wiele ubrań przez internet nie kupuję, czasami jakąś bluzkę czy sukienkę. Choć ostatnio kiedy przeglądałam skusiłam się na nową kurteczkę Designerska, w życiu bym takiej u siebie w mieście nie dostała
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź