Odp: Co ugotować dziś na obiad?
Odsmażane pierogi ze szpinakiem, moje ulubione:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 34 35 36 37 38 … 42 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Odsmażane pierogi ze szpinakiem, moje ulubione:)
Idę z koleżanką na pizzę:)
Kasza gryczana z soczewicą i surówka
Ja miałam dziś naleśniki z pieczarkami i mozzarellą. A teraz głowię się nad tym co zrobić jutro na obiad.
Zupa warzywna z brokułami w roli głównej:)
Będzie rosół:)
Barszcz biały z grillowaną kiełbaską i czosnkiem
U mnie będzie makaron chow mein z warzywami, kurczakiem i sosem teriayaki. Taki obiad na ostro.
U mnie dzisiaj rosół. Rozkłada mnie więc trzeba działać.
Polecam bardziej warzywną wersję rosołu, do którego dodaję też różyczkę brokuła, smakuje oryginalnie.
A dzisiaj będą placuszki z mąki orkiszowej z farszem warzywnym, taka moja zdrowa tortilla:)
Rosołu z brokułem jeszcze nie próbowałam:)
Dziś na obiad barszcz czerwony, i ryba duszona w cieście na drugie
Rozmroziłam filety z dorsza i będzie rybno-warzywna zapiekanka na szybko z patelni:)
Ja miałam dziś pulpety z mięsa mielonego. Ugotowałam je w zupie pomidorowej. Wszystko pysznie smakowało wraz z młodymi ziemniaczkami.
ja dziś zrobię zupę wielowarzywną na rosole, który został z wczorajszego obiadu:)
Będzie ogórkowa na żeberkach:)
Kapuśniak z młodej kapusty, pierwszy w tym roku
Widzę, że u Was rządzą zupy. Ja chciałabym dzisiaj zrobić burgera z kurczaka i guacamole.
U mnie dziś pierogi z białą kiełbasą, pomysł z wczorajszego programu kulinarnego:)
Dziś będzie zupa krem z porów, dawno tej zupki nie jadłam...
U mnie coś na szybko bo dzisiaj napięty plan dnia . Pewnie spaghetti carbonara, mam [url=http://www.kaminiarz.pl/pl/przepisy/9-przepisy/52-spaghetti-carbonara-nowy-przepis]taki[/url] szybki przepis na to danie.
knedle ze śliwkami
Pieczona pierś z indyka, sałatka "grecka" i ziemniaczki z koperkiem
pieczone ziemniaki z pysznym jogurtowym sosem
U mnie dzisiaj było "Burgerowe love" ze strony Chavroux - uwielbiamy taką wersję burgera z kozim serem.
U mnie dziś była ogórkowa!!!Pyszności
Strony Poprzednia 1 … 34 35 36 37 38 … 42 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź