Temat: Perfumy i Internet
Gdzie można kupić oryginalne perfumy w Internecie? Polecam zdecydowanie stronę Znajdziecie tam większość swoich ulubionych zapachów i są rzeczywiście niepodrabiane. Gdzie jeszcze kupujecie perfumy, jakie stronki polecacie?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Gdzie można kupić oryginalne perfumy w Internecie? Polecam zdecydowanie stronę Znajdziecie tam większość swoich ulubionych zapachów i są rzeczywiście niepodrabiane. Gdzie jeszcze kupujecie perfumy, jakie stronki polecacie?
Ja kupuję po wypróbowaniu, w pobliskiej drogerii. Nie wyobrażam sobie kupować zapachów w ciemno.
Jeśli mamy pewność, że to te same perfumy,że używamy, to można spróbować.
Ale ja nie kupuję perfum, dopóki ich nie dotknę i nie poczuję
Też wolę najpierw sprawdzić zapach...a kojarzycie może ten od cartiera
Ja wolę przez internet, bo jest i taniej i wygodniej jeśli chodzi o sprawdzone, to polecę Ci - tam na bank są oryginalne i wiem, bo zamawiam dla siebie
Przez Internet nie lubię. Przed zakupem nie mogę sprawdzić swojego zapachu. Kupuję tak na prawdę kota w worku. Perfuma mi się ma podobać. Raz zamówiłam chłopakowi hugo bossa przez Internet..Zapach myślałam, że będzie idealny..Nie był fajny a ja żałowałam, że nie wypróbowałam testera perfumy.
Nigdy w życiu nie zdarzyło mi się kupować perfum przez internet a to ze względu na to że nie wiem jak miałabym sprawdzić czy dany zapach mi odpowiada. Chyba że miałabym kupić perfumy, które już miałam, testowałam i znam wtedy to oczywiście co innego.
bardzo często kupuje perfumy w rossmanie lub superpharmie. Jest tam dużo promocji i nawet bez promocji są dużo tańsze niż w Sephorze
pewnie że można kupić oryginalne perfumy w Internecie. Nawet jest to wskazane bo przez Internet kupisz takie perfumy po znacznie niższej cenie niż w drogerii. Możesz sobie wcześniej zażyczyć aby przysłali Ci tester jeśli masz opory cod o zapachu. Ale generalnie jest to o wiele bardziej opłacalne. Weźmy dla przykładu takie perfumy znam te perfumy bardzo dobrze, są świetne, zapach bardzo intensywny, utrzymuje się przez cały dzień a perfumy są niezwykle wydajne. W normalnym sklepie takie perfumy kosztują w granicach 400zł. Zatem różnicę widać gołym okiem gdzie bardziej opłaca się je kupić.
Na pewno można kupić taniej perfumy przez internet ,ale ja wolę sama określić zapach na żywo ,czy mi odpowiada .
Raz kupiłam perfumy przez Internet i do tej pory żałuję. Muszę najpierw wypróbować zapach.
ja kupuje czasem ale jak znam zapach , w necie często można trafić na dobrą cenę
Od roku kupuję przez internet na moje ulubione perfumy .
sobie tutaj . Jest to drogeria internetowa, w której można zamowioć sobie w dobrej cenie perfumy przez internet. Sama rzadko kupuję kosmetyki w sklepach stacjonarnych bo ceny w drogeriach internetowych są o wiele korzystniejsze. Z drugiej strony nie jestem przekonana do allegro bo można tam natrafić niestety na wiele podróbek. Wole zamawiać kosmetyki w sprawdzonych sklepach gdzie mam pewność ,że są rzeczy oryginalne.
Mój ostatni nabytek to nowe perfumy Celine Dion - są piękne !
Ostatnio edytowany przez alinka29 (2016-03-02 15:12:33)
jeśłi znasz zapach to kup na allegro, jeśli nie to w drogerii
W sieci mamy dostęp do całej masy perfum. Sama ostatnio natknęłam się na takie produkty i jestem ciekawa, czy sprawdzałyście, jak pachną. Muszę powiedzieć, że chociażby same ich opisy są jak dla mnie bardzo kuszące, ale jeśli miałyście już z nimi do czynienia, będę bardzo wdzięczna za wszelkie opinie na ich temat.
Gdzie znajde perfumke next just pink? ktos cos?
w moim przypadku sprawdza się tylko ta perfumeria Kupowałam gdzie indziej też, ale nigdy nie miałam pewności, czy tak naprawdę mm oryginały. tu nie mam żadnych obaw.
Nie ufam perfumom kupionym przez internet.
A ja nie mam problemów z kupowaniem przez internet. Trzeba tylko sprawdzonych dostawców jest. A w sklepach online często można kupić perfumy dużo taniej. Ja najczęściej zamawiam Euphorie Calvina Kleina - o taką . W drogeriach stacjonarnych jest najczęściej kilkadziesiąt zł droższa. Dlatego korzystam z ofert online.
Ja lubię różne
Ja kupuję na iperfumy od bardzo dawna i jeszcze nigdy nie byłam niezadowolona. Perfumy są tam dużo tańsze (ja kupuję testery), jest bardzo duży wybór, a przesyłka jest wprost błyskawiczna. Nawet ostatnio kupowałam perfumy lolitę lempicką (są cudowne) i mimo, że jest gorący okres przed świętami to przesyłka dotarła do mnie po 2 dniach od zamówienia.
Ja tak nie kupuję...
Myślę, że sam opis zapachu na stronie internetowej to za mało, lepiej samemu powąchać i mieć gwarancje, że nam przypadnie do gustu.
Nie wiem, dlaczego tak wiele osób boi sie kupować przez internet. Ja mam prostą strategię - mam swoje ulubione i jak mi się kończą, to zamawiam je przez internet. Dzięki temu płacę o wiele mniej, a dostaję do samo. Warto robić tak samo
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź