Temat: Problemy z orgazmem
Jesteśmy wiele lat po ślubie. To mój mąż zawsze inicjuje zbliżenie. Jednak bardzo często mam problemy z tzw. rozkręceniem się lub jak już się rozkręcę to bardzo szybko chce skończyć. Czasami jak kochamy się wieczorem to mąż chciałby jeszcze powtórzyć seks rano lub np następnego wieczoru a ja kompletnie nie mam na to ochoty. Bardzo chciałabym to zmienić, chciałabym umieć czerpać radość ze zbliżeń za każdym razem (czasami mi się zdarza i jest naprawdę bardzo fajnie). Przecież jak byliśmy młodzi to potrafiliśmy się kochać na podłodze kilkanaście razy przez całą noc. Niedługo mamy wyjazd we dwoje z okazji rocznicy ślubu chciałabym kochać się obłędnie z mężem każdego ranka, każdego wieczoru - wielokrotnie. Ale obawiam się, ze nie dam rady. Byliśmy w Paryżu - mieście zakochanych. Seksowna bielizna - i jeden wieczór z seksem. Wiem, ze mąż chciałby się kochać ze mną częściej. Stara się bardzo mnie podniecić, robi niemal wszystko. Nie mogę mu nic zarzucić w tej kwestii. Co mam zrobić aby ten wyjazd także nie zakończył się na jednym wieczorze z seksem ? Obawiam się, że tylko na mojej ochocie zostanie. Po gorącej upojnej nocy, chciałabym aby poranek był upojny. A ja nie będę mogła. Pomóżcie !