Odp: Co ostatnio sobie kupiliśmy
Hmm... Fajny pomysł Dziękuję za podpowiedź.
Kupiłam czeskie piwo, zjadłam dwie czekolady (!), a ze sprawunków niejadalnych wodę toaletową i jakieś podstawowe kosmetyki.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hmm... Fajny pomysł Dziękuję za podpowiedź.
Kupiłam czeskie piwo, zjadłam dwie czekolady (!), a ze sprawunków niejadalnych wodę toaletową i jakieś podstawowe kosmetyki.
Kupiłam nowy ciepły koc:)
Eee... nic ciekawego... listwę przeciwprzepięciową, pendrive Czasami zakupy są takie... nieekscytujące, haha Czekam na weekend
Ostatnio edytowany przez niechcemisie (2016-01-14 16:32:09)
U mnie ostatnio wpada praktycznie tylko spożywka. Chociaż kupiłam też poszewkę na jaśka z motywem sowy <3
Uwielbiam sówki
Planuję zamknąć się w domu z bolącą nogą, więc musiałam zrobić zapasy. Jestem zdziwiona, że na nic się w sklepie nie złakomiłam i kupiłam same zdrowe i pyszne rzeczy, dziwnym trafem omijając te niezdrowe i równie pyszne. Nawet słodycze prozdrowotne kupiłam Serio... no dobra, oprócz bitej śmietany, ale potrzebuję jej do gofrów na seans filmowy i to było od kilku dni zaplanowane i miało być kupione już wcześniej, więc się nie liczy.
Ja właśnie poluję na okazje, bo trwa już Weekend Darmowej Dostawy 15-17.01.: można kupić elegancką biżuterię, produkty ekologiczne, sprzęt sportowy, polskie sole do kąpieli, produkty do domu, pyszną i zdrową czekoladę, produkty dla kobiet w ciąży i nie tylko:
[url]http://urodaizdrowie.pl/weekend-darmowej-dostawy-z-urodaizdrowie-pl-15-17-stycznia[/url]
[quote=niechcemisie]Uwielbiam sówki
Planuję zamknąć się w domu z bolącą nogą, więc musiałam zrobić zapasy. Jestem zdziwiona, że na nic się w sklepie nie złakomiłam i kupiłam same zdrowe i pyszne rzeczy, dziwnym trafem omijając te niezdrowe i równie pyszne. Nawet słodycze prozdrowotne kupiłam Serio... no dobra, oprócz bitej śmietany, ale potrzebuję jej do gofrów na seans filmowy i to było od kilku dni zaplanowane i miało być kupione już wcześniej, więc się nie liczy.[/quote]
Też kocham motyw sów. A że poszewka kosztowała całe 2,49 zł to żal było nie wziąć
Ja widziałam takie w Pepco. Wczoraj kupiłam sobie biustonosz i spodnie wizytowe.
W Pepco ostatnio były jaśki za pięć zeta, calkiem niegłupie.
Daisy marki Marc Jacobs to kwiatowo - drzewno - piżmowe perfumy, po 14 zł [
a ja zamówiłam sobie ostatnio świeczniki i dokompletowałam zestaw z roccoco. Teraz chciałabym kupić jeszcze jakiś świecznik do sypialni widziałam ostatnio takie fajne chromonikle mam nadzieje że niedługo się pojawią znów w ofercie
Kupiłam sobie urocze kolorowe rękawiczki bez palców, więc trzymam kciuki żeby zima już nie wróciła..
Bez palców? Tak Ci się one spodobały, czy aż tak jesteś uzależniona od smartfona?
Ja mam takie 2 w jednym, niby zwykłe rękawiczki skórzane, ale mają taką nakładkę z wełny, która jest takimi właśnie mitenkami i można ją nosić też osobno;)
W końcu wybrałam się do miasta i kupiłam sobie na rynku 2 formy do ciasta keksówki ,bo do tamtych już papier do pieczenia musiałam kłaść.
Teraz można polować na zimowe dodatki Kupiłam bluzę i komin, a z kosmetyków krem do twarzy.
A mnie się udało kupić ładną spódniczkę na lato tylko muszę uważać aby nie przytyć bo jest taka akurat.
Masz motywację Powiesiłaś sobie strażnika w szafie
Ja zmuszona byłam zakupić power bank, żeby ratować swój smartfon przed rozładowaniem, kiedy jestem dziesiątki kilometrów od domu. Wolę mieć swoje ładowanie, niż prosić gdzieś o wpięcie do kontaktu. Poza tym ma ochronę przeciwprzepięciową, a tego nie zapewnia pierwszy lepszy kontakt.
Ja kupuję właśnie bez kosztów przesyłki, bo trwa kolejny Weekend Darmowej Dostawy 12-14.02.
Ponad 10 e-sklepów bierze udział w tej akcji - można kupić obuwie i torebki, produkty ekologiczne, naturalne kosmetyki, suplementy diety, lampy i abażury do samodzielnego składania, produkty dla kobiet w ciąży i dla zwierząt:
[url]http://urodaizdrowie.pl/weekend-darmowej-dostawy-z-urodaizdrowie-pl-12-14-lutego[/url]
Ja muszę kupić... uwaga... przyłbicę spawalniczą samościemniającą
Szkoda, że nie ma ich w wersji damskiej, tylko jeśli już są kolorowe, to z jakimiś gołymi babami. Postawię na klasyczną czerń zatem
Nie wiem po co na moim kierunku spawanie, ale dobra... jako samotna kobieta muszę umieć w przyszłości wbić gwoździa w ścianę, zlutować kabelki i coś ewentualnie przyspawać
W Auchanie ,były w zeszłym tyg przeceny i kupiłam sobie sukienkę za 35 zł ,a kosztowała 2 razy tyle
Śliczny jasnoszary sweterek na wyprzedaży zimowej odzieży.
Biały duży obrus i 12 serwetek z haftem:)
Ja sobie kupiłam czapkę i komin, bo jeszcze zima nie powiedziała ostatniego słowa , czuję to:)
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź