Odp: Co ostatnio sobie kupiliśmy
Hmm... Fajny pomysł
Dziękuję za podpowiedź.
Kupiłam czeskie piwo, zjadłam dwie czekolady (!), a ze sprawunków niejadalnych wodę toaletową i jakieś podstawowe kosmetyki.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hmm... Fajny pomysł
Dziękuję za podpowiedź.
Kupiłam czeskie piwo, zjadłam dwie czekolady (!), a ze sprawunków niejadalnych wodę toaletową i jakieś podstawowe kosmetyki.
Kupiłam nowy ciepły koc:)
Eee... nic ciekawego... listwę przeciwprzepięciową, pendrive
Czasami zakupy są takie... nieekscytujące, haha
Czekam na weekend ![]()
Ostatnio edytowany przez niechcemisie (2016-01-14 16:32:09)
U mnie ostatnio wpada praktycznie tylko spożywka. Chociaż kupiłam też poszewkę na jaśka z motywem sowy <3
Uwielbiam sówki ![]()
Planuję zamknąć się w domu z bolącą nogą, więc musiałam zrobić zapasy. Jestem zdziwiona, że na nic się w sklepie nie złakomiłam i kupiłam same zdrowe i pyszne rzeczy, dziwnym trafem omijając te niezdrowe i równie pyszne. Nawet słodycze prozdrowotne kupiłam
Serio... no dobra, oprócz bitej śmietany, ale potrzebuję jej do gofrów na seans filmowy i to było od kilku dni zaplanowane i miało być kupione już wcześniej, więc się nie liczy.
Ja właśnie poluję na okazje, bo trwa już Weekend Darmowej Dostawy 15-17.01.: można kupić elegancką biżuterię, produkty ekologiczne, sprzęt sportowy, polskie sole do kąpieli, produkty do domu, pyszną i zdrową czekoladę, produkty dla kobiet w ciąży i nie tylko:
[url]http://urodaizdrowie.pl/weekend-darmowej-dostawy-z-urodaizdrowie-pl-15-17-stycznia[/url]
[quote=niechcemisie]Uwielbiam sówki ![]()
Planuję zamknąć się w domu z bolącą nogą, więc musiałam zrobić zapasy. Jestem zdziwiona, że na nic się w sklepie nie złakomiłam i kupiłam same zdrowe i pyszne rzeczy, dziwnym trafem omijając te niezdrowe i równie pyszne. Nawet słodycze prozdrowotne kupiłam
Serio... no dobra, oprócz bitej śmietany, ale potrzebuję jej do gofrów na seans filmowy i to było od kilku dni zaplanowane i miało być kupione już wcześniej, więc się nie liczy.[/quote]
Też kocham motyw sów. A że poszewka kosztowała całe 2,49 zł to żal było nie wziąć ![]()
Ja widziałam takie w Pepco. Wczoraj kupiłam sobie biustonosz i spodnie wizytowe.
W Pepco ostatnio były jaśki za pięć zeta, calkiem niegłupie.
Daisy marki Marc Jacobs to kwiatowo - drzewno - piżmowe perfumy, po 14 zł [
a ja zamówiłam sobie ostatnio świeczniki i dokompletowałam zestaw z roccoco. Teraz chciałabym kupić jeszcze jakiś świecznik do sypialni widziałam ostatnio takie fajne chromonikle
mam nadzieje że niedługo się pojawią znów w ofercie ![]()
Kupiłam sobie urocze kolorowe rękawiczki bez palców, więc trzymam kciuki żeby zima już nie wróciła..
Bez palców? Tak Ci się one spodobały, czy aż tak jesteś uzależniona od smartfona? ![]()
Ja mam takie 2 w jednym, niby zwykłe rękawiczki skórzane, ale mają taką nakładkę z wełny, która jest takimi właśnie mitenkami i można ją nosić też osobno;)
W końcu wybrałam się do miasta i kupiłam sobie na rynku 2 formy do ciasta keksówki ,bo do tamtych już papier do pieczenia musiałam kłaść.
Teraz można polować na zimowe dodatki
Kupiłam bluzę i komin, a z kosmetyków krem do twarzy.
A mnie się udało kupić ładną spódniczkę na lato tylko muszę uważać aby nie przytyć bo jest taka akurat. ![]()
Masz motywację
Powiesiłaś sobie strażnika w szafie
Ja zmuszona byłam zakupić power bank, żeby ratować swój smartfon przed rozładowaniem, kiedy jestem dziesiątki kilometrów od domu. Wolę mieć swoje ładowanie, niż prosić gdzieś o wpięcie do kontaktu. Poza tym ma ochronę przeciwprzepięciową, a tego nie zapewnia pierwszy lepszy kontakt.
Ja kupuję właśnie bez kosztów przesyłki, bo trwa kolejny Weekend Darmowej Dostawy 12-14.02.
Ponad 10 e-sklepów bierze udział w tej akcji - można kupić obuwie i torebki, produkty ekologiczne, naturalne kosmetyki, suplementy diety, lampy i abażury do samodzielnego składania, produkty dla kobiet w ciąży i dla zwierząt:
[url]http://urodaizdrowie.pl/weekend-darmowej-dostawy-z-urodaizdrowie-pl-12-14-lutego[/url]
Ja muszę kupić... uwaga... przyłbicę spawalniczą samościemniającą
Szkoda, że nie ma ich w wersji damskiej, tylko jeśli już są kolorowe, to z jakimiś gołymi babami. Postawię na klasyczną czerń zatem
Nie wiem po co na moim kierunku spawanie, ale dobra... jako samotna kobieta muszę umieć w przyszłości wbić gwoździa w ścianę, zlutować kabelki i coś ewentualnie przyspawać ![]()
W Auchanie ,były w zeszłym tyg przeceny i kupiłam sobie sukienkę za 35 zł ,a kosztowała 2 razy tyle ![]()
Śliczny jasnoszary sweterek na wyprzedaży zimowej odzieży.
Biały duży obrus i 12 serwetek z haftem:)
Ja sobie kupiłam czapkę i komin, bo jeszcze zima nie powiedziała ostatniego słowa , czuję to:)
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź