Temat: Podróż poślubna: egzotycznie, czy Europa?
Podróż poślubna: egzotycznie, czy Europa?
Zwłaszcza w wiadomo jakich mamy czasach - "bezpiecznych".?
Na co byście się chciały zdecydować?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
urodaizdrowie.pl FORUM » Pomysły na oryginalny ślub i wesele » Podróż poślubna: egzotycznie, czy Europa?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Podróż poślubna: egzotycznie, czy Europa?
Zwłaszcza w wiadomo jakich mamy czasach - "bezpiecznych".?
Na co byście się chciały zdecydować?
Kraje egzotyczne są ostatnio niebezpieczne, dużo tam ekstremistów z bombami, ja bym się bała ryzykować.. Można jechać do Włoch czy Hiszpanii, tam też jest pięknie:)
Dokładnie, chyba jednak Europa jest w tym momencie jako tako bezpieczna,
więc tez wybrałabym taki kierunek. Może rejs wokół Europy? jak z? pomysł wydaje mi się calkiem fajny i atrakcje na pokładzie takiego wycieczkowca wiadome:)
P.S Choć z drugiej strony podobno nawet w domu może nam coś spaść na głowę, choć nie kusiłabym z tego powodu losu wyjazdem do Syrii..
Stanowczo egzotycznie:) co powiecie na maksyk i kubę w jednym? chyba mają taką ofertę:)
A ja bym się właśnie zastanawiała czy gdzieś po prostu w góry nie pojechać? nie podobają Ci się takie apartamenty ? tam też można wypocząć:)
Mnie jakoś Europa nie bawi zwłaszcza teraz gdy jest zagrożenie atakami. jak już to chciałabym polecieć do Stanów na kilka dni.
Warto też wybrać się w Polskie góry. My w podróż poślubna pojechaliśmy do Czech i też było fajnie. Wydaje mi się, ze wszędzie możecie się dobrze bawić.
Czy ja wiem, czy jest aż tak niebezpiecznie żeby nie pozwolić sobie na egzotyczną wycieczkę... Wiecie, podróż poślubna to jedyna taka wycieczka w życiu, więc ja postawiłabym na coś ekstra - nawet gdybym miała dołożyć do kasy uzbieranej z prezentów Taaaka mi się marzy: Cudowny krajobraz, zupełnie odmienny od tego naszego. Bali - raj na Ziemi... Cudo. Taką wycieczkę pamięta się do końca życia
Chyba kupię jutro świnkę skarbonkę i zacznę oszczędzać, a co! Jest taki fajny sposób na oszczędzanie i kiedyś już uzbierałam w ten sposób ponad tysiąc złotych. Codziennie po powrocie do domu z zakupów trzeba sprawdzić czy w portfelu nie ma jakiegoś piątaka. Jeśli jest, to trzeba wrzucić do skarbonki. No i dobrze jest nie widzieć ile jest już w skarbonce, tylko opróżnić ją dopiero jak będzie pełna To wzmaga ciekawość
Jestem zdania,że warto jest zastanowić sie nad zorganizowaniem podróży poślubnej w Polsce. Mamy tutaj bardzo wiele ciekawych regionów. Naprawdę nie trzeba szukać drogich wycieczek zagranicznych. Pięknie i romantycznie jest na przykład na Helu.Na stronie jest opis tego miejsca
Sa miejsca, w których z jednej i z drugiej strony widzicie wodę i to jest niesamowite:
Z moim facetem byliśmy na południu , to było dwa lata temu w lecie, po prostu idealnie, klimat zupełnie inny niż w Polsce, a w tym czasie słońce świeciło nam cały czas, nigdy tego nie zapomnimy.
Europa już jest oklepana, najlepiej wyskoczyć gdzieś dalej:)
To też zależy od miesiąca. Jak ślub w wrześniu, październiku to egzotykę odradzam. Mi się podobają Włochy, Grecja, Portugalia. Tutaj znajdziecie fajne podpowiedzi: Może Santorinii? Jest piękna! Albo Hiszpania
A czego oczekujecie od takiego wyjazdu? Może zamiast tygodnia leżenia na plaży pojechalibyście na rejs po Karaibach? Zobaczcie: Niezapomniane wspomnienia, czyste niebo, noce na statku- czego chcieć więcej?
Każda podróż poślubna może stać się wspomnieniem na zawsze. Podróż poślubna może też być wyjazdem w magiczne zakątki naszego kraju
Ja bym się wybrała na podróż poślubną na Majorkę.
Wolałabym egzotycznie, ale Europa też mogłaby być.
Najważniejsze, aby było bezpiecznie, ktoś już wspominał o dodatkowym ubezpieczeniu.
Nawet w takich ważnych życiowych momentach nie należy o tym zapominać.
Zdecydowanie egzotycznie! Ja na razie czekam na wyjazd integracyjny z firmy, który organizuje nam Pazola Ponoć mają nas wysłać do USA! Zerknęłam też na ich pozostałą ofertę i czaję się na Honduras
Dobrym miejscem na podróż poślubną, lub później rocznicową, jest hotel Mythos Kreta. Jakie tam są warunki, jak wyglądają pokoje i w jaki sposób rezerwować pobyt przeczytacie tutajna stronie hotelu. Kreta to wyspa idealna na każdą porę roku.
Jeżeli ktoś chce mieć niezapomnianą , szaloną i pełną pozytywnych wrażeń podróż poślubną to polecam wybrać się na wycieczkę do Islandii !! Ja wybrałam się razem z Mężem na taką wycieczkę organizowaną przez wspaniałą ekipę -> u się tam z nimi wybrać - ale tym razem z naszym Maleństwem
Polskie Beskidy też są cudowne! A atrakcji w Beskidzie Żywieckim jest całe mnóstwo!
Moja koleżanka zdecydowała się na podróż do Ameryki. A z porad dotyczących uzyskania wizy korzystała w necie, dzięki nim wszystkie formalności szybko zostały załatwione.
Tajlandia!!! strasznie mi się marzy, mam nadzieję że za dwa lata zniknie ta obsesja pandemiczna i normalnie już z mężem będziemy mogli leieć gdzie będziemy chcieli
Afryka, takie egzotyczne safari...
Albo Hawaje....
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź