Temat: Ulubiony zapach?
Ja uwielbiam zapach cytrusów...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja uwielbiam zapach cytrusów...
To zalezy od nastroju..
Mam w domu kilkanaście flakoników i jak się czuje tak psikam
Jedynie latem to zamiast perfuma to używam mgiełek do ciała
Ulubionych perfum mam kilka , lubie owocowe zapachy, zielona herbate lub zapach drzewa sandalowego. Tak jak malenka84 psikam sie roznym zapachem w zaleznosci od nastroju.
To moze chwalimy się swoimi zapachami ?
Uwielbiam J'adore - Christiana Diora
I Love Love - Moschino
i różową Bruno Banani
I Love Love - Moschino - tą poszukuje ale w promocji
Mam Amore Amore - Cacharel oraz ta fioletową
ostanio natomiast zachwycam sie lacoste różową i celine dion rożowa oraz halle by Halle Berry.
ja latem perfumy brzoskwiniowe Yves Rocher (są też cudne inne kosmetyki z tej linii), a na jesień/zimę marzę o Elle YSL, tylko troszkę drogie są niestety
[[email protected]]I Love Love - Moschino - tą poszukuje ale w promocji
ostanio natomiast zachwycam sie lacoste różową i celine dion rożowa oraz halle by Halle Berry.
[/quote]
Tą Moschino kupiłam na allegro za 120 zł - 100 ml - oryginalny tester , z korkiem i w pudełeczku
[quote=betitek20][quote=malenka84]I Love Love - Moschino - tą poszukuje ale w promocji
[/quote]
Tą Moschino kupiłam na allegro za 120 zł - 100 ml - oryginalny tester , z korkiem i w pudełeczku[/quote]
DZięki - ja właśnie chciałam np w DN kupić bo często są tam promocje z perfumami
Jednak troche sie boje kupić perfumy z allegro
ja tam zawsze kupuję na allegro ( mam sprawdzonych sprzedawców ) zawsze to sporo zaoszczędzę np. za J'adore dałam 150 zł a w perfumerii kosztuje ok. 300 zł ...
A mogłabys podać namiary na tego sprawdzonego ?
[quote=malenka84]A mogłabys podać namiary na tego sprawdzonego ?[/quote]
poczekaj chwileczkę , poszperam
np. allegrowicz o nicku twojaperfumeria ( tutaj kupujemy perfumy dla mojego narzeczonego np. Lacoste )
Dzięki
Będę musiała się rozejrzec
Jeszcze poszukuje tych perfum ktore wydano z Zmierzchem ale oczywiście w normalnej cenie Bo kumpela miała i bardzo mi przypasowały
Zapach brzoskwini faaaaajny
Ta Amor Amor jest nice, ja lubie tez biala Sabatini, fajny jest tez zapach Avril Lavigne czy jak to tam sie pisze
zapach owoców i pieczonego chleba
a perfumy CK ONE
Ulubiony - zapach czystości, wiecie wypastowane podłogi, umyte okna itd.
Perfumy - zależnie od nnastroju, ale zazwyczaj ciężkie, piżmowe zapachy.
ostatnio używam feromony-perfumy Love&Desire, nie wiem czy to działa, ale zapach jest totalnie w moim typie.
Ja lubię zapach cytrusowy, pomarańcz, a także kwiatowe. Zależy od nastroju i okazji.
od wielu lat...
Bez Yves Rocher - moj zapach od kwietnia do czerwca... od razu czuję wiosnę i radość. To zapach niezastapiony.
W innych miesiącach nie mam faworytów, wciąż szukam tego jedynego zapachu
Zachwycił mnie zapach RePlay...cudny...muszę je sobie kupić....
balsamy kokosowe, masło do ciała torf i miod bielendy- bardzo ładnie pachnie.
A perfumy ... delikatne, swieże , arbuzowo-ogórkowe
brrr balsam kokosowy to dla mnie koszmar
a ja uwielbiam kokosy szczególnie słodycze i balsam też mi się ze słodkościami kojarzy
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź