Fontanna czekoladowa

12 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    4 czekolady mleczne
    1/2 szklanki mleka
    cukier waniliowy
    owoce – różne
    chrupki
    żelki

      Czekoladę połamać na kostki, wrzucić do garnka, wlać pół szklanki mleka i wsypać cukier waniliowy. Podgrzewać na wolnym ogniu aż się rozpuci. Nie gotować. Wlać do fontanny. Rozkasz podniebienia !!! Pokroić np: anansa, brzoskwinie lub inne owoce w kostkę. Mogą być też chrupki, żelki lub innne według uznania. Nadziewać na wykałaczki i maczać płynącą czekoladą z fontanny.

      file1263309741



      FORUM - bieżące dyskusje

      zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
      "Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
      Outlet - Promocje
      Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
      Jaki odkurzacz
      Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
      Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
      Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...