Flądra z buraczkami

5 lutego 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

1 flądra
1słoik buraczków pasteryzowanych lub świeżo ugotowanych
ziemniaki gotowane

flądra
mąka do obtoczenia
sól
pieprz
olej do smażenia

Rybę oczyścić, umyć, posypać solą i pieprzem i zostawić na godzinę. Następnie obtoczyć w mące i usmażyć na oleju na złoty kolor.

Buraczki podsmażyć na patelni z odrobiną mąki i przyprawami do smaku.

Ziemniaki ugotować, utłuc tłuczkiem. Nakładać specjalną łyżką, polać tłuszczem

file1265404144



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...