Flądra gotowana na parze z warzywami | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Flądra gotowana na parze z warzywami

10 marca 2010, dodał: Marta
Artykuł zewnętrzny

Share and Enjoy !

Shares

2 filety z flądry

1 mała cukinia

1 marchewka

1 garść pestek dyni

2 plastry sera mazdamer

listki bazylii i natki pietruszki

oliwa z oliwek

  • marchew obieramy,
  • marchew i cukinie kroimy w długie paseczki obieraczką do warzyw,
  • ser kroimy w cienkie paseczki,
  • w garnku do gotowania na parze gotujemy przez 10 min rybę i warzywa,
  • na talerzu układamy rybę, polewamy oliwą,
  • na nią kładziemy warzywa, listki ziół, ser,
  • posypujemy potrawę pestkami dyni i polewamy kilkoma kroplami oliwy

file1268210309

Share and Enjoy !

Shares


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Co na ściany do salonu?
Moim zdaniem sprawdzą się panele na ścianę. W nowoczesnych wnętrzach świetnie sprawdzą...
Najtrudniejsze kierunki studiów
Moim zdaniem to przyszły student powinien wiedzieć i decydować jakie są jego zainteresowania...
opadająca powieka
Jednym z naturalnych sposobów na zlikwidowanie problemu opadającej powieki są okłady na opadające powieki....
moda męska
Wiosna 2024 to świetny moment na powrót do stylu retro. Płaszcze męskie i cieplejsze...