Filet z pangi

20 listopada 2009, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Ziemniaki obierz, ugotuj w osolonej wodzie. Filet umyj, przypraw solą, pieprzem
i vegetą. Odstaw do lodówki na godzinę. Jajko wbij na talerz, wymieszaj z 2 łyżkami mleka. Obtocz rybę w jajku i bułce tartej, smaż na tłuszczu na złoty kolor. Podawaj z ziemniakami i surówką.

file1258749064



FORUM - bieżące dyskusje

Straciłam dwa zęby. Gdzie wstawiać …
Implanty też mają skutki uboczne, bo to metal, obce ciało w dziąśle...
Przyda się dziecku tablet?
Laptop jest najbardziej uniwersalny...
Problemy z PPK
Ja tam liczę na siebie, a nie na narzucone przez państwo opcje, które...
Cała prawda o mężczyznach
Faceci działają tylko w swoim interesie, zauważyłam już dawno, że nie kierują się uczuciami...