Filet z pangi

20 listopada 2009,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Ziemniaki obierz, ugotuj w osolonej wodzie. Filet umyj, przypraw solą, pieprzem
i vegetą. Odstaw do lodówki na godzinę. Jajko wbij na talerz, wymieszaj z 2 łyżkami mleka. Obtocz rybę w jajku i bułce tartej, smaż na tłuszczu na złoty kolor. Podawaj z ziemniakami i surówką.

file1258749064



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...