Filet z pangi

20 listopada 2009, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Ziemniaki obierz, ugotuj w osolonej wodzie. Filet umyj, przypraw solą, pieprzem
i vegetą. Odstaw do lodówki na godzinę. Jajko wbij na talerz, wymieszaj z 2 łyżkami mleka. Obtocz rybę w jajku i bułce tartej, smaż na tłuszczu na złoty kolor. Podawaj z ziemniakami i surówką.

file1258749064



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.