Faszerowane pieczarki z grilla

6 czerwca 2013,
dodał: marika1503
Artykuł zewnętrzny

SKŁADNIKI:

  • 12 dużych pieczarek
  • 1 opakowanie serka wiejskiego
  • 20 dag żółtego sera
  • Sól, pieprz, suszone zioła
  • Świeża natka pietruszki, bazylia

 

PRZYGOTOWANIE:

Pieczarki oczyść, wytnij ogonki. Środki oprósz solą, pieprzem i suszonymi ziołami. Ser żółty zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Pieczarki napełnij serkiem wiejskim i posyp żółtym serem. Ułóż na ruszcie lub tacce aluminiowej posmarowanej olejem i grilluj przez około 10-15 minut. Gotowe danie posyp posiekanymi ziołami.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...