Faszerowane jajka najszybsze

24 maja 2011, dodał: czekoladka
Artykuł zewnętrzny

SKŁADNIKI: 4 jajka ugotowane na twardo, 5 dag grzybów, sól, pieprz, 3 łyżki majonezu.

Jajka oskubać, przekroić na pół, łyżeczką ostrożnie wyjąć żółtka i drobno je pokroić. Grzyby (ja miałam mrożone kurki) pokroić, podsmażyć, przestudzić. Grzyby dodać do żółtek, doprawić zmieszać z majonezem. Masą faszerować jajka.

file1306254329



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.