Fasolka z kalafiorem

5 lipca 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

składniki:

Fasolka szparagowa
Kalafior
Masło
Tarta bułka
Sól
Pieprz
Kalafiora i fasolkę ugotować, odcedzić. Na patelni podrumienić bułkę tartą na maśle z solą i pieprzem. Polać warzywa.

file1278328873



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...