Fasolka z grzybami

14 lutego 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

½ kg fasoli Jaś
garść suszonych grzybów
kiełbasa około 15 dag
boczek wędzony 15 dag
koncentrat pomidorowy  1 słoiczek
2 kostki rosołowe
1 cebula
listek laurowy
ziele angielskie
pieprz
2 łyżki oleju
sól do smaku
majeranek 2 łyżki
marchew
pietruszka
seler ¼ szt

Fasolę najlepiej namoczyć na noc. Na drugi dzień dodać podsmażoną wędlinę z cebulą i przyprawami, dodać też namoczone grzyby suszone oraz pokrojone w kostkę warzywa.
Gotować aż fasola będzie miękka. Dodać koncentrat pomidorowy i majeranek. Jeszcze chwilkę podgotować, doprawić do smaku.

file1266170884



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...