Fasolka szparagowa zapiekana z mięsem

29 września 2011,
dodał: Gad
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

40dag. fasolki szparagowej

40 dag.pieczonego mięsa

jajko

cebula

2 łyżki masła

szklanka rosołu

2 łyżki posiekanej natki pietruszki

sol

pieprz

Przygotowanie:

Cebulę drobno posiekać i zeszklić na maśle. Do zagotowanego rosołu włożyć  umytą fasolkę i gotować 10 minut. Odcedzić. Mięso pokroić na plasterki. Składniki wymieszać i ułożyć w formie żaroodpornej. Zalać rozkłóconym jajkiem. Zapiekać 5 minut w temp.190 stopni.



FORUM - bieżące dyskusje

Nasze mniejsze i większe kłamstwa:)…
Tak jest chyba najlepiej. Przynajmniej nie ma się później wyrzutów sumienia.
Włókniaki na powiekach
> rosie napisał/a: > Ja bym najpierw leczyla przyczynę czyli insulinoopornosc....Lekarze sami na to nie wpadli...? No...
Nadkwasota
Od mniej więcej roku, może troszkę dłużej, miewam wieczorami zgagę. Pomaga mi zjedzenie kilku...
Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Do tego masaż skóry głowy i całego czepca podczas wcierania. Nie każdy pamięta...