Fasolka szparagowa z mięsem

8 marca 2010,
dodał: kamil
Artykuł zewnętrzny

składniki:

*  fasolka szparagowa 0,5 kg
* mięso wieprzowe 20 dag
* pieprz
* sól

Fasolkę gotujemy do miękkości, mięso pokroić w paski usmażyć na odrobinie tłuszczu, popieprzyć.
Mięso dodać do fasolki.
Smacznego.

file1268053870



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....