Fasolka szparagowa z mięsem

8 marca 2010,
dodał: kamil
Artykuł zewnętrzny

składniki:

*  fasolka szparagowa 0,5 kg
* mięso wieprzowe 20 dag
* pieprz
* sól

Fasolkę gotujemy do miękkości, mięso pokroić w paski usmażyć na odrobinie tłuszczu, popieprzyć.
Mięso dodać do fasolki.
Smacznego.

file1268053870



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....