Farfalle z pomidorami, awokado i pstrągiem

24 marca 2013,
dodał: Mama_Justyny
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
makaron farfalle (kokardki)
200 g filetów z wędzonego pstrąga
250 g pomidorków koktajlowych
awokado
garść oliwek
4 łyżki oliwy
garść kiełków rzodkiewki
łyżka świeżej bazylii
sól, pieprz

1. Makaron gotujemy al dente w osolonej wodzie. Odcedzamy, przekładamy do naczynia, by wystygł.
2. Pomidorki kroimy na ćwiartki, a pstrąga na niewielkie kawałki.
3. Awokado myjemy, obieramy, kroimy na cząstki. Następnie wkładamy do miseczki i mieszamy z odrobiną oliwy i szczyptą soli.
4. W dużej misce łączymy wszystkie składniki, mieszamy i zostawiamy na kilka minut, by potrawa nabrała aromatu.



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...