Dyniowe kuleczki słodko – kwaśne

7 lutego 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

dynia
goździki
Zalewa:
2 szklanki wody
1 szklanka octu
1 szklanka cukru
1 płaska łyżka soli


Z dyni wyciąć kuleczki specjalną łyżką do wydrążania. Zagotować zalewę, zalać dynię w słoikach i pasteryzować 15 – 20 minut. Na drugi dzień można spożywać.

file1265573313



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...