Dyniowe kuleczki słodko – kwaśne

7 lutego 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

dynia
goździki
Zalewa:
2 szklanki wody
1 szklanka octu
1 szklanka cukru
1 płaska łyżka soli


Z dyni wyciąć kuleczki specjalną łyżką do wydrążania. Zagotować zalewę, zalać dynię w słoikach i pasteryzować 15 – 20 minut. Na drugi dzień można spożywać.

file1265573313



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....