Dynia w occie

4 lutego 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

składniki:

dynia około 2 kg
goździki

Zalewa:

2 szklanki wody
1 szklanka octu
1 szklanka cukru
1 płaska łyżka soli

smaczna przekąska do mięs lub kanapek..

Dynię obrać i pokroić w kostkę. Zagotować zalewę, zalać dynię w słoikach i pasteryzować 15 – 20 minut.

file1265297167



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...