Dynia w occie

4 lutego 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

składniki:

dynia około 2 kg
goździki

Zalewa:

2 szklanki wody
1 szklanka octu
1 szklanka cukru
1 płaska łyżka soli

smaczna przekąska do mięs lub kanapek..

Dynię obrać i pokroić w kostkę. Zagotować zalewę, zalać dynię w słoikach i pasteryzować 15 – 20 minut.

file1265297167



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.