Drobiowe klopsy z parowaru

17 listopada 2009, dodał: IwonaF
Artykuł zewnętrzny

200 g mięsa gulaszowego kurczaka

50 g kaszy manny

1 jajko

1 łyżka przyprawy do kurczaka

Mięso mielimy maszynką o sitku z drobnymi oczkami. Dodajemy resztę składników, wyrabiamy masę. Formujemy kulki, wkładamy do parowaru i gotujemy przez 40 minut.

Podajemy z sosem serowym i ryżem z morelami.

Smacznego!

file1258473711



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...