Domowa kapusta kiszona | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Domowa kapusta kiszona

17 lutego 2010, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Ilość według własnych potrzeb. Kapustę poszatkować i posolić, można dodać startą marchewkę, wkładać do miski, ubić i zostawić na noc. Potem wkładać do słoików i bardzo mocno ubijać. Wytrzeć górę słoików, przykryć woreczkiem foliowym, zakręcić, odstawić w ciemne, ciepłe miejsce na 5 dni. Słoiki niech stoją w misce bo wypłynie z nich nadmiar wody. Potem trzymamy z chłodnym miejscu.

file1266404966



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Tabletka "po" od 15 roku życia
Dla mnie seks 15 latki jest czymś niepojętym, przeraża mnie to! ale teraz...
Błędy w komunikacji - 12 zdań, któr…
Będąc w związku trzeba wręcz należy rozmawiać. Nie tylko o problemach, bo te bardzo...
Podwyżka renty socjalnej
Uważam, że skutki podniesienia renty socjalnej będą korzystne społecznie. Grupa osób najbardziej w...
Złomowanie auta
Też tak myślę, że dzisiaj każdy patrzy gdzie kupić coś taniej tym bardziej...