Domowa kapusta kiszona

17 lutego 2010, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Ilość według własnych potrzeb. Kapustę poszatkować i posolić, można dodać startą marchewkę, wkładać do miski, ubić i zostawić na noc. Potem wkładać do słoików i bardzo mocno ubijać. Wytrzeć górę słoików, przykryć woreczkiem foliowym, zakręcić, odstawić w ciemne, ciepłe miejsce na 5 dni. Słoiki niech stoją w misce bo wypłynie z nich nadmiar wody. Potem trzymamy z chłodnym miejscu.

file1266404966



FORUM - bieżące dyskusje

botoks gdzie kupić?
Czy są tu osoby prowadzące salony medycyny estetycznej? Gdzie kupujecie botoks? Macie sprawdzone...
Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...