Domowa jarzynka na zimę

15 lutego 2010, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Ilości dobieramy według naszych potrzeb. Marchew, pietruszkę i seler obieramy, trzemy na tarce na grubych oczkach. Natkę pietruszki bardzo drobno siekamy, dodajemy do reszty. Całość mieszamy i solimy. Nakładamy do słoików,dobrze zakręcamy, gotujemy. Potem układamy dnem do góry i gotowe. Doskonała jarzynka na zimę. Bardzo przydatne do zup.

file1266267960



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Kserostomia - suchość w ustach
Kserostomia jest to – potocznie mówiąc - uczucie suchości w jamie ustnej, powstałe...
Zaburzenia osobowości
Zaburzenia osobowości można leczyć. Wiele z osób, które na nie cierpią, po otrzymaniu odpowiedniej...
Panga - czy warto ją jeść?
Panga, ze względu na niską wartość odżywczą oraz wysoki stopień zanieczyszczenia, nie jest rybą...
Emocjonalna huśtawka w związku
Nieustanna huśtawka emocjonalna może prowadzić do permanentnego obniżenia nastroju, stresu, lęku, a nawet...