Domowa jarzynka na zimę

15 lutego 2010,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Ilości dobieramy według naszych potrzeb. Marchew, pietruszkę i seler obieramy, trzemy na tarce na grubych oczkach. Natkę pietruszki bardzo drobno siekamy, dodajemy do reszty. Całość mieszamy i solimy. Nakładamy do słoików,dobrze zakręcamy, gotujemy. Potem układamy dnem do góry i gotowe. Doskonała jarzynka na zimę. Bardzo przydatne do zup.

file1266267960



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...