Domowa jarzynka na zimę

15 lutego 2010, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Ilości dobieramy według naszych potrzeb. Marchew, pietruszkę i seler obieramy, trzemy na tarce na grubych oczkach. Natkę pietruszki bardzo drobno siekamy, dodajemy do reszty. Całość mieszamy i solimy. Nakładamy do słoików,dobrze zakręcamy, gotujemy. Potem układamy dnem do góry i gotowe. Doskonała jarzynka na zimę. Bardzo przydatne do zup.

file1266267960



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Fotowoltaika - największy problem r…
Zespół naukowy z USA, Wielkiej Brytanii i Włoch opracował urządzenie rozwiązujące problem nagrzewających...
Wczesne truskawki niezdrowe?
Wczesnowiosenne owoce i warzywa zawierają szeroką gamę szkodliwych dla zdrowia pestycydów. Te sprowadzane...
W jakiej pozycji spać?
Spanie w nieodpowiedniej pozycji może prowadzić do dolegliwości bólowych, migren, uczucia zmęczenia. Zdaniem kręgarzy...
Dyrektywa budynkowa EPBD
Parlament Europejski przegłosował dyrektywę EPBD. Jej celem jest zwiększenie efektywności energetycznej budynków i eliminacja paliw...