Dla tych, którzy nie lubią gotowanego szpinaku

5 czerwca 2012, dodał: Emilia Stasiak
Artykuł zewnętrzny

Nie wszyscy przepadają za smakiem gotowanego szpinaku. Jednakże ma on wiele cennych minerałów potrzebnych organizmowi dlatego warto go polubić. Wystarczy go dodać do usmażonego na grillu, pokrojonego w paski boczku i obgotowanych w osolonej wodzie grzybów. Na pewno polubisz szpinak w takiej wersji!!!



FORUM - bieżące dyskusje

botoks gdzie kupić?
Czy są tu osoby prowadzące salony medycyny estetycznej? Gdzie kupujecie botoks? Macie sprawdzone...
Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...