Dla tych, którzy nie lubią gotowanego szpinaku

Avatar photo
5 czerwca 2012,
dodał: Emilia Stasiak
Artykuł zewnętrzny

Nie wszyscy przepadają za smakiem gotowanego szpinaku. Jednakże ma on wiele cennych minerałów potrzebnych organizmowi dlatego warto go polubić. Wystarczy go dodać do usmażonego na grillu, pokrojonego w paski boczku i obgotowanych w osolonej wodzie grzybów. Na pewno polubisz szpinak w takiej wersji!!!



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....