Dip ziołowo-twarogowy

28 września 2011, dodał: Gad
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

25 dag.tłustego twarogu

100ml. śmietany

po łyżce posiekanego szczypiorku,natki pietruszki i koperku

łyżka majonezu

sól

pieprz

Przygotowanie:

Twaróg zmiksować ze śmietaną i majonezem. Dodać zioła, pieprz, sól i dokładnie wymieszać.



FORUM - bieżące dyskusje

Polecane strony w sieci
Ja polecam strony z ciekawostkami historycznymi, np. historykon.pl
Samodzielne matki- 20 proc. wszystk…
To powinno dać części facetów do myślenia, że nie potrafią w większości funkcjonować...
Jak usunąć makijaż permanentny?
Przecież można zamalować go makijażem w innym stylu...
Jak nabrać pewności siebie
Czasem warto brać przykład nawet z facetów jak widać:D