Dip ziołowo-twarogowy

28 września 2011, dodał: Gad
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

25 dag.tłustego twarogu

100ml. śmietany

po łyżce posiekanego szczypiorku,natki pietruszki i koperku

łyżka majonezu

sól

pieprz

Przygotowanie:

Twaróg zmiksować ze śmietaną i majonezem. Dodać zioła, pieprz, sól i dokładnie wymieszać.



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.