Dip z zielonym groszkiem

25 września 2010, dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

3 łyżki zielonego groszku(świeży albo mrożony)

3 łyżki jogurtu naturalnego

1 łyżka majonezu

sól

pieprz

Zielony groszek przez chwilę blanszujemy. Potem możemy go zmiksować albo „rozetrzeć” łyżką. Ja wolę większe kawałki więc go rozgniatam. Dodajemy jogurt, majonez , sól, pieprz i mieszamy.

file1285429279



FORUM - bieżące dyskusje

Ubrania hand made
Ja się uczę robienia na drutach, żeby mieć własnoręcznie wydziergane sweterki...
Fryzura na półmetek/połowinki
Taka jak na wesele, bo impreza przecież podobna;)
Nauka niemieckiego
Fajnie byłoby uczyć się z native speakerem albo kimś, kto był parę lat w Niemczech...
Jęczmień znacznych rozmiarów
Warto często przemywać oczy np. naparem z rumianku...