Dip z rzodkiewek

3 listopada 2016,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

składniki:

ddddd

  • łyżka majonezu
  • pęczek rzodkiewek
  • mały jogurt naturalny
  • pieprz i sól
  • do dekoracji: koperek, starta skórka z pomarańczy

 

Rzodkiewki umyć, zetrzeć na tarce na najmniejszych oczkach. Dodać majonez i jogurt, doprawić do smaku i wstawić na 15 minut do lodówki. Dekorować koperkiem i startą skórką z pomarańczy.



FORUM - bieżące dyskusje

Jędrne ramiona
Nie wiem, może trzeba zlikwidować przyczynę, przez którą nie chce Ci się ćwiczyć?...
Sezonowe dekoracje na każdą porę ro…
Czy zmieniacie dekoracje w swoich mieszkaniach w zależności od pory roku? Wadomo,...
Co czytacie w wolnej chwili?
Też lubię, zwłaszcza jeśli poza losami danej osoby pozwala szerzej poznać i zrozumieć...
Tolerancja wśród osób starszych
Ciekawa jestem, dlaczego starsi ludzie są tak mało tolerancyjni. Tak jakby naprawdę bali...