Dip z konfiturą do chipsów

3 sierpnia 2010, dodał: Babciagramolka
Artykuł zewnętrzny

Trochę kontrowersyjne zestawienie smaków – ale gwarantuję, że smakowite.

Czas: 5 minut

Składniki:

  • 4 łyżeczki majonezu Kieleckiego
  • 4 łyżeczki kwaśnej śmietany
  • 1 płaska łyżeczka kwaskowatej konfitury z czarnej porzeczki
  • 1 mini kostka czosnkowa Knorra (lub 2 ząbki czosnku roztarte z solą)
  • pieprz mielony
  • 1 łyżka pokrojonego koperku

Wymieszać wszystkie składniki i doprawić do smaku mielonym pieprzem.

Podawać do chipsów.

file1280818756



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...